Коли магнітні бурі у червні 2024 і що потрібно робити в цей період: ваше самопочуття буде в нормі

У червні магнітні бурі накриють всю планету та будуть тривалий час. До чого призводить ця сонячна активність, коли її чекати та як правильно підготуватись?

В перший місяць літа ми маємо декілька періодів, коли на наш організм в небезпеці та здатен відчувати на собі метеорологічні явища. Що таке магнітна буря?

Якщо коротко, то це проявлення електромагнітної активності: спалахи на сонці, корональні діри призводять до великої кількості заряджених частин у просторі. Наша планета Земля має потужне магнітне поле, яке діє для нас як купол, захист. Саме із цим магнітним поле стикаються заряджені частини та призводять до коливання поля. Ось це явище називають магнітними бурями, які діють на наше здоров’я.

Коли в червні очікувати на магнітні бурі?

  • За словами експертів перша сильна магнітна буря у цьому місяці накрила Землю ще 4 та 5 червня. Її потужність зазначають у 6 балів.
  • Друга потужна активність прогнозувалась на 9 червня.
  • Третій етап був з 12 по 15 червня. Перші два дні активність мала бути слабкою, проте 14 та 15 числа ми мали відчувати вже потужну магнітну бурю знову у 6 балів.
  • Четвертий етап, який на нас чекає з 19 червня по 23. Вона має бути не дуже сильною, її потужність має доходити до 5 балів, проте вона є тривалою та виснажливою.
Експерти розповіли, як уберегти себе від наслідків магнітних бур
Експерти розповіли, як уберегти себе від наслідків магнітних бур

Як уберегти себе, щоб почуватись в ці дні добре?

Основні симптоми, які викликає у людини магнітна буря: запаморочення, нудота, головний біль, біль у м’язах, слабкість, підвищений тиск і навіть підвищення температури тіла.

Аби магнітна буря не нашкодила вашому здоров’ю, слід дотримуватись декількох правил, які допоможуть вам почуватися добре у ці дні.

  • По-перше, нам потрібно вести здоровий образ життя ще за декілька днів до початку метеорологічного явища. Ми маємо вживати лише корисну їжу, без жиру, без фаст-фуду. Фрукти, овочі, риба, горіхи, ягоди. Корисне вживання продуктів.
  • По-друге, відмовитись у ці дні вживання некорисного: міцних напоїв, паління, енергетичних напоїв, і, навіть, як радять експерти – відмовитись від кави.
  • По-третє, продовжуємо здоровий образ життя у вигляді фізичних вправ – більше ходимо, займаємось спортом, збільшуємо свою активність. Проводьте більше часу на вулиці, на свіжому повітрі. Збагачення киснем має бути у ці дні активним для вашого організму.
  • По-четверте, як радять експерти, засинайте в один й той самий час, бажано за певний час до сну не взаємодіяти з технічними приладами: комп’ютер, телевізор, телефон та інші.

Дотримуйтесь легких правил перед магнітними бурями та відчувайте себе у ці дні заряджено та будьте на позитиві.

Експерти розповіли, як уберегти себе від наслідків магнітних бур
Експерти розповіли, як уберегти себе від наслідків магнітних бур

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.