Звичка №1, яка допоможе схуднути у животі після 40 років: порада фітнес-тренерки Аніти Луценко

Порадам Аніти Луценко ми звикли довіряти ще з часів "Зважених та щасливих". Тепер фітнес-тренерка вирішила допомогти жінкам 40+ позбутися неприємних складочок на животі.

Аніта Луценко розподілила жіночі фігури на 2 категорії: груша та яблуко. У першому випадку жир більше накопичується в стегнах і нижче. У другому жінки мають стрункі ніжки, натомість верхня частина тіла дуже громіздка.

Якраз яблучна статура приносить господаркам великі накопичення на животі, що доволі небезпечно для здоров’я. У такому випадку постійне качання преса навряд чи допоможе. Швидше за все, ви неправильно харчуєтеся.

Аніта Луценко радить, як позбутися великого живота

Якщо заміри талії показали понад 94 см, треба бити на сполох і починати якомога більше рухатися. Великий живіт може виникати й через здуття. Причому призвести до подібної проблеми можуть навіть корисні звички. Наприклад, збільшення в раціоні овочів та фруктів.

У такому випадку Аніта рекомендує не вживати сирі овочі, а піддавати їх термічній обробці. Є ще один вихід – додати спеції. Солодкі фрукти можуть викликати бродіння у кишківнику. Зазвичай це відбувається, коли людина з’їдає протягом дня не 300 г, як треба, а набагато більше.

Аніта Луценко радить, як позбутися великого живота

Якщо організм не переносить лактозу, це теж призведе до випинання живота й бурчання в середині. Бобові здатні збільшити живіт, але відмовлятися від них Аніта не рекомендує. Пропонує попервах додавати по одній ложці до основної їжі, оскільки протеїн у їх складі дуже корисний.

Багато жінок намагаються влітку вживати якомога більше вітамінів, сподіваючись, що вони відкладуться на зиму в організмі. Та зазвичай усі корисні речовини виводяться з нас набагато раніше, а от передозування якраз і призводить на негативного ефекту.

Аніта Луценко радить, як позбутися великого живота

Отже, власницям великих животів фітнес-тренерка радить з’їдати за день 2 плоди середнього розміру. Цього буде достатньо для постачання вітамінів. А якщо є вибір між ягодами та фруктами, завжди віддавайте перевагу ягодам.

Від кортизолового живота, спричиненого надмірним рівнем стресу, знаменитість радить позбавлятися так: максимально напружити всі м’язи тіла, стиснувшись, витримати так, рахуючи до 10, потім розслабитися.

Популярне

Схожі статті

Без ВІП-зони і пропуску в гримерку: українського американця Влада Яму опустили на землю на концерті Монатіка

Відомий хореограф Влад Яма знову у публічному місті: на цей зараз колишня зірка завітав на виступ до Монатіка, але серед звичайних гостей, а не як зірка.

Акторка “Дизель шоу” Вікторія Булітко показала чоловіка, за якого виходить заміж: між ними є різниця у віці

Акторка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала свого нареченого-красеня і зізналася, що між ними – велика різниця у віці. При цьому страшою є саме Вікторія.

Молдовський мачо у велосипедках: 45-річний Дан Балан вперше за 2 роки опинився поруч з Кароль: “Я сумував”

Ще 2 роки тому Дан Балан не вибував з України – брав участь у шоу, записував кліпи, крутив шури-мури з Тіною Кароль. Потім безслідно зник. Та настав час повернення молдовського мачо.