facebook

“По-перше, не застуджуюсь, по-друге, худну”: ця вітамінна суміш – просто бомба. Достатньо з’їдати по 1 ложці

Якщо поєднати 3 дуже-дуже корисних інгредієнти – імбир, лимон та мед, вийде настільки фантастична суміш, що покращення стану здоров'я й схуднення всім членами родини гарантовано.

Вам знадобиться:

  • 210 г імбиру;
  • 2 лимони;
  • 250 г меду.
Цілюща суміш до чаю

Цілющу суміш з імбиру, лимону та меду треба готувати з ароматного та твердого корінця. Чим більший корінь, тим легше буде його почистити. Мед має бути натуральним. Лимони обирайте щільні, з цілою шкуринкою рівного жовтого окрасу.

Цілюща суміш до чаю

Корінь імбиру обчистьте від шкуринки. Наріжте величенькими шматочками. Викладіть їх у чашу блендера. Лимон наріжте на шматочки. Цедру знімати не потрібно, адже саме там багато корисних речовин, а кісточки відділіть.

Цілюща суміш до чаю

Додайте лимон до імбиру. Подрібніть суміш, щоб стала однорідною. За відсутності блендера можете скористатися м’ясорубкою. Додайте мед. Якщо він затверділий, можете зовсім трішечки розігріти його у мікрохвильовій печі.

Все ретельно перемішайте. Перекладіть у слоїк, накрийте кришкою та поставте до холодильника. Витримайте 1 добу. Після цього цілющу суміш можна використовувати. Додавайте по 1 ложечці у чай або розводьте водою.

Цілюща суміш до чаю

Щоб покращити імунітет, приймайте по 1 ст.лож. щоранку. Таким чином удасться не лише захиститися від застуди та різноманітних вірусів, але й отримати заряд енергії на цілий день.

Увечері до імбирної суміші не беріться. Цей інгредієнт має тонізувальні властивості, тому можуть виникнути проблеми з засинанням. Така харчова добавка сприятливо вплине на судини, допоможе позбутися м’язових спазмів, скинути зайву вагу.

Попри це пам’ятайте – все корисне в міру. Тому застосовуйте добавку 14 днів поспіль, а потім обов’язково робіть перерву.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.