“По-перше, не застуджуюсь, по-друге, худну”: ця вітамінна суміш – просто бомба. Достатньо з’їдати по 1 ложці

Якщо поєднати 3 дуже-дуже корисних інгредієнти – імбир, лимон та мед, вийде настільки фантастична суміш, що покращення стану здоров'я й схуднення всім членами родини гарантовано.

Вам знадобиться:

  • 210 г імбиру;
  • 2 лимони;
  • 250 г меду.
Цілюща суміш до чаю

Цілющу суміш з імбиру, лимону та меду треба готувати з ароматного та твердого корінця. Чим більший корінь, тим легше буде його почистити. Мед має бути натуральним. Лимони обирайте щільні, з цілою шкуринкою рівного жовтого окрасу.

Цілюща суміш до чаю

Корінь імбиру обчистьте від шкуринки. Наріжте величенькими шматочками. Викладіть їх у чашу блендера. Лимон наріжте на шматочки. Цедру знімати не потрібно, адже саме там багато корисних речовин, а кісточки відділіть.

Цілюща суміш до чаю

Додайте лимон до імбиру. Подрібніть суміш, щоб стала однорідною. За відсутності блендера можете скористатися м’ясорубкою. Додайте мед. Якщо він затверділий, можете зовсім трішечки розігріти його у мікрохвильовій печі.

Все ретельно перемішайте. Перекладіть у слоїк, накрийте кришкою та поставте до холодильника. Витримайте 1 добу. Після цього цілющу суміш можна використовувати. Додавайте по 1 ложечці у чай або розводьте водою.

Цілюща суміш до чаю

Щоб покращити імунітет, приймайте по 1 ст.лож. щоранку. Таким чином удасться не лише захиститися від застуди та різноманітних вірусів, але й отримати заряд енергії на цілий день.

Увечері до імбирної суміші не беріться. Цей інгредієнт має тонізувальні властивості, тому можуть виникнути проблеми з засинанням. Така харчова добавка сприятливо вплине на судини, допоможе позбутися м’язових спазмів, скинути зайву вагу.

Попри це пам’ятайте – все корисне в міру. Тому застосовуйте добавку 14 днів поспіль, а потім обов’язково робіть перерву.

Популярне

Схожі статті

Чому Тіна Кароль як реп’ях вчепилася в молодого Олега Шумея: хоче заміж за юнака чи просто допомагає

Останнім часом в українському шоу-бізнесі з'явилося багато чуток щодо особливих стосунків між поп-дівою Тіною Кароль та молодим співаком Олегом Шумеєм.

Рецептів з буряка багато, але цей — найкращий: бурякова ікра — бюджетний варіант корисної та смачної закуски

У світі кулінарії існує безліч страв, які поєднують у собі не лише приємний смак, але й користь для здоров'я. Однією з таких страв є бурякова ікра.

Їм вже за 40, але вони досі бережуть свою свободу: Гордєєв, Данилко, Хіменес-Браво – найзірковіші холостяки

У світі шоу-бізнесу є чимало знаменитостей, які досі не побралися. Їм вже за 40, але вони продовжують насолоджуватися свободою і не поспішають ставати частиною традиційних сімейних стосунків.