Смачні ліки від застуди: австралійський рецепт медової настоянки для імунітету

Цього року сезон захворюваності особливо небезпечний, адже крім звичного грипу можна підхопити і небезпечний Ковід-19.

Лікарі розповіли, як можна підвищити свій імунітет за допомогою звичайних простих підручних продуктів. Допомогти відновити сили організму може звичайний мед, який нам з самого дитинства давали при застудах.

Дієтолог Борис Скачко, стверджує, що основна перевага меду – його натуральний склад. Він допомагає відновити в організмі втрачений ресурс вуглеводів, мінералів і мікроелементів. Також мед – один з рідкісних продуктів природного походження, який можна назвати натуральним антибіотиком – він володіє антибактеріальними властивостями. Також мед покращує обмін речовин.

Настоянка з меду
Настоянка з меду

Експерт з якості та безпеки продуктів каже, що настоянка з медом від застуди допоможе побороти застуду

Рецепт такого смачного осіннього “коктейлю ” дуже простий. Беремо 1 см кореня імбиру, середній за розміром зубчик часнику, півтори столових ложки меду і 1,5 столових ложки агави. Все це подрібнюємо в блендері максимально швидко і ретельно, щоб по консистенції суміш нагадувала рідку сметану. В готовий концентрат додаємо дві склянки води і на середньому вогні варимо близько 10 хвилин, періодично помішуючи.

Потім прибираємо з вогню і даємо можливість охолодитися. Залишається додати наш чудодійний мед і сік лимона. Пити потрібно напій трохи теплим.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.