facebook

Експерт зі схуднення Аніта Луценко назвала “три важливі секрети”, без яких жирок на животі не піде: вправи

Відома українська фітнес-тренерка Аніта Луценко розкрила секрети, які допоможуть досягти ідеалу "90-60-90". За словами зірки, потрібна постійність і сила волі.

Аніта Луценко, відома українська фітнес-тренерка та спортсменка, розповіла про комплексний підхід до схуднення. Зірка заговорила про поширену проблему, особливо серед жінок, які пройшли крізь вагітність і пологи – про жирок у зоні живота.

Як прибрати жир з живота

Знаменитість розповіла, що загалом існує три головні секрети, без яких неможливо позбутись від жирових відкладень. На першому місці харчування. За словами Аніти Луценко, від цього залежить 80% успіху. Зірка наполягає, що в раціоні має бути потрібна пропорційна жирів, вуглеводів і білків.

Експертка та тренерка Аніта Луценко розповіла, які секрети допоможуть прибрати жир на животі
Експертка та тренерка Аніта Луценко розповіла, які секрети допоможуть прибрати жир на животі

Наступний крок – косметологія. Шкіра на животі внаслідок різкого набору ваги чи швидкого схуднення може постраждати. Якщо ви зіткнулись із дряблим животом, то для цього потрібно використовувати скраби, робити масажі та звертатись до апаратної косметології.

Звісно, говорить Аніта Луценко, є й інші шляхи повернути тонус своїй шкірі – це й операції, і спеціальні уколи краси, але не для обличчя, а для вашої зони талії. Хоча такі процедури вважаються кардинальними. Ви можете досягти успіху і без хірургічних втручань.

Експертка та тренерка Аніта Луценко розповіла, які секрети допоможуть прибрати жир на животі
Експертка та тренерка Аніта Луценко розповіла, які секрети допоможуть прибрати жир на животі

Останній, але не менш важливий крок – спорт. Аніта Луценко запевняє, що регулярні заняття спортом можуть допомогти підтягнути м’язи живота. У результаті торс буде виглядати набагато стрункішим, а шкіра над м’язами поверне власний тонус.

Крім того, оскільки у процесі тренування залучені різні групи м’яз, вони починають “підтягуватись”. Разом із руками, бюстом і ногами підтягнутись може і зона так званого “фартуха” – жирових відкладень, які з’являються в результаті гормональних процесів.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?