Як схуднути на 6 кг за 4 тижні без спорту: ТОП-7 простих секретів

Після свят, до Нового року, перед 14 лютого, до 8 Березня, до 30 років і так далі. Кожна людина самостійно встановлює термін, коли хоче схуднути, але найголовніше - віра в те, що кожен з нас може схуднути за 1 місяць без особливих зусиль і без шкоди для організму.

Як схуднути – читайте далі в матеріалі. 7 головних китів правильного схуднення:

1

Дотримання балансу: білка, жирів і складних вуглеводів.

Пам’ятаємо, що тільки правильне харчування, добір всіх корисних компонентів, допоможуть не зійти зі шляху схуднення. Коли організм людини недоотримує корисних калорій, він починає виснажуватися, перший дзвіночок – нав’язлива ідея «Хочу їсти», що обов’язково призводить до харчового зриву.

2

Пам’ятайте, що схуднути і знайти хорошу форму – це різні речі, тому всім нам знайомі дівчата 50 кг з целюлітом і в’ялою шкірою. Мінімальні спортивні навантаження прискорять метаболізм і прискорять процес схуднення. Ваш максимум: 3 тренування в спортзалі за 1 тиждень, мінімум – 10 тисяч кроків, пройдених за день.

3

Приберіть зі свого харчового кошика очевидний шлак: ковбаси, сосиски, фаст-фуд, газовану воду, чіпси, сік в пакетах і т.д.

4

Солодощі, в першу чергу всі продукти, що містять цукор, виключіть зі свого раціону харчування. Якщо складно – мінімізуйте! Сахароза впливає на мозок людини так, як наркотична речовина, викликає залежність і призводить до ожиріння і передчасного старіння шкіри. Буде складно (цукор – наркотик!). Але до хорошого, життя без цукру, звикаєш швидко, перетерпіти допоможуть складні вуглеводи – будь-які каші не швидкого приготування.

5

Дотримуйтесь водний баланс. Чи не придумуйте складні формули, скільки води потрібно пити. Не застосовуйте в себе через силу літрами. Все, що через силу – погано. Навіть 1, 5 літра чистої води, не враховуючи чай, кава, суп, – це перемога. Якщо важко пити і ці 1,5 літра – пийте по чуть-чуть, але пийте. Пам’ятайте, що вступний баланс – це звичка, з часом вам буде хотітися пити.

6

Картопля, білий рис і хліб – саме ті продукти, які погано впливають на фігуру тільки в тому випадку, якщо людина їсть їх кожен день. Маленькі секретик: картоплю краще варити або запікати (1 раз в тиждень), рис краще купувати не шліфований, хліб вибирайте темний без дріжджів і цукру в складі, краще тимчасово переключіться на хлібці (також дивіться в склад!).

7

Якщо дуже хочеться смачної їжі, 1 ложка меду в першій половині дня або 1 кубик чорного шоколаду (80%) – можна.

І стандартні поради: сніданок їси обов’язково, фрукти в першій половині дня, вечеря мінімум 3 години до сну.

У тебе все вийде, ми в тебе віримо.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Користь та шкода манної каші: скільки можна їсти, щоб не погладшати

Нагадаємо, Анджеліна Джолі – вважається однією з найпопулярніших актрис Голлівуду і найкрасивішою жінкою світу. Мало хто знає, але в 2013 році Анджеліна зробила операцію на видалення молочних залоз . Все тому, що ризик розвитку онкологічного захворювання грудей у актриси становив 87%.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.