Реал Мадрид: зростають сумніви в майбутньому Зідана на посту головного тренера

Президент клубу Флорентіно Перес і раніше переконаний, що Зідан - та людина, яка впорається з проблемою.

Недавні поразки від «Кадіса» і донецького «Шахтаря» підірвали довіру керівництва «Реала» до Зінедіна Зідана.

Перед поразкою від донецького «Шахтаря» послання босів «Реала» було обнадійливим: «Позиція Зінедіна Зідана не підлягає сумніву. Те, що сталося проти Кадіса, було випадковістю. Ми віримо у свого тренера ». Однак в перерві середовища, коли «Мадрид» поступився «Шахтарю» 3: 0, їх телефони дзвонили без перерви.

Президент клубу Флорентіно Перес і раніше переконаний, що Зідан – та людина, яка впорається з такою ж різноманітною та егоїстичною роздягальнею, як у Мадрида, але подвійний удар травматичних втрат, завданих Кадису і «Шахтарю», якоюсь певною мірою підірвав довіру ієрархії до головного тренеру.

Зідан може виправити це хорошим результатом в суботу в Барселоні, а також виступом, яке вселяє у незадоволених фанатів привід для нового оптимізму.

Реал Мадрид не може дозволити собі достроковий вихід з Ліги чемпіонів

Після сумнівного рішення продати Кріштіану Роналду Ювентусу у 2018 році, Мадрид не зміг вийти за межі останніх 16 в Лізі чемпіонів два роки поспіль, і тепер, після того, як на папері опустився будинку до самої слабкої сторони групи, вони вже є над чим попрацювати, щоб не потрапити в нокаут, навіть якщо він не дійде до стадії плей-офф.

Це був не план. З економічними втратами в розмірі понад 190 мільйонів євро через відсутність уболівальників на стадіонах через пандемію китайського вірусу, достроковий вихід з Ліги чемпіонів став би додатковою фінансовою перешкодою, про який клуб не хотів би думати.

Зідан може з повною підставою стверджувати, що за короткий час свого перебування на посаді боса він накопичив не менше 11 трофеїв, включаючи три послідовних титулів Ліги чемпіонів. Але в Мадриді важливо тільки сьогодення, і зараз справи йдуть не дуже добре.

Цього літа Зідан благословив догляд двох кращих захисників Європи в особі Ахрафа Хакимі та Серхіо Регілона, в його команді немає місця для гравця збірної Іспанії в Дані Себальос, і попросив підписати у 2019 році Луку Йовіча, гірші 60 мільйонів, які Мадрид витратив за останні роки. «Я, мабуть, роблю щось не так», – сказав сам «Зізу» після матчу в середу.

Третя втрата поспіль викличе справжні тривожні дзвінки

Керівники клубів передадуть французу послання спокою і підтримки до вихідних, щоб не зірвати підготовку до Класико, але якщо Мадрид потерпить третьої поразки поспіль – в першу чергу проти своїх головних суперників – ситуація буде критичною.

У соціальних мережах вже розпалюються суперечки про Зідана. Маурісіо Почеттіно, який доступний, став популярною темою у Твіттері після поразки «Шахтаря», а також широко згадувалося ім’я Рауля Гонсалеса, внутрішнє рішення, оскільки він зараз очолює «Кастілья», клубну команду «Б».

Тільки Зідан може переломити цю ситуацію – зупинившись на регулярній команді, яка демонструє впізнавані прояви, не демонструє слабкі сторони, показані за останні чотири дні проти теоретично слабшого суперника, і завойовує деякий повагу. У суботу о 16:00 на кону буде багато.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.