75-річна Ніна Митрофанівна Матвієнко зібрала валізи та їде з України у Європу: “Моя найбільша мрія”

Відома українська співачка Ніна Матвієнко після канікул на Заході збирається поїхати з України за кордон. Як виявилося, на це є поважна причина.

Ніна Матвієнко з 24 лютого 2022 року знаходилася в Україні, хоча її дочка Тоня виїхала за кордон разом з молодшою онучкою. Вони облаштувалися у Великій Британії, де донька Антоніни і Арсена Мірзояна пішла в перший клас.

Ніна Митрофанівна в Європу приїжджала короткостроково на благодійні концерти, а її зять-співак з перших днів вторгнення зайнявся волонтерською діяльністю.

Нещодавно зіркова сім’я зібралася разом в Яремче. Там Ніна Митрофанівна, Антоніна і Арсен долучилися до ініціативи на свята порадувати захисників новорічним салатом олів’є та власними руками нарізали інгредієнти, а потім грузили їх в буси.

Арсен Мірзоян, Тоня і Ніна Матвієнко нарізали тонну олів'є для українських захисників
75-річна Ніна Митрофанівна Матвієнко зібрала валізи та їде з України у Європу

Також вони прийняли участь у концерті для ЗСУ разом з Ольгою Сумською і Віталієм Борисюком. Тепер Тоня Матвієнко повідомила новину, що її знаменита мама збирається покинути Україну. Ніна Митрофанівна 14 січня буде запрошеною гостею разом з харківським симфонічним оркестром на благодійному концерті Юліани Прадо.

Моя найбільша мрія — донести свій голос, свій талант до людей, подарувати радість та відчуття домашнього тепла українцям, які знаходяться в Австрії, та для австрійських друзів! Моя головна ціль — благодійна, я хочу допомогти дітям, які постраждали від війни в Україні. Я стану провідником щастя, надії та миру для моїх гостей

, – розповіла про майбутній концерт Юліана Прадо.

Прихильники в коментарях у захваті, що на заході виступатиме сама Ніна Митрофанівна. Її голос найвпізнаваніший на українській естраді. Він унікальний і Тоні Матвієнко пощастило успадкувати вокальний талант від матері.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.