facebook

Лілія Ребрик показала свої черешеньки, які може з’їсти не тільки Андрій Дикий: ідеальний літній образ

Лілія Ребрик – одна з тих зірок, від яких віє непереборним позитивом й надзвичайною харизмою. Складається враження, що зірка завжди перебуває в доброму гуморі й не знає, що таке депресія. Вона усміхнена й на ефірах, і коли спілкується зі знедоленими людьми, яким допомагає її фонд.

Лілія Ребрик – одна з тих зірок, від яких віє непереборним позитивом й надзвичайною харизмою. Складається враження, що зірка завжди перебуває в доброму гуморі й не знає, що таке депресія. Вона усміхнена й на ефірах, і коли спілкується зі знедоленими людьми, яким допомагає її фонд.

А в колі родини, напевно, веселішої мами не знайдеш. У Лілії з Андрієм Диким підростають дві донечки – Поліна та Діана. І хоч робочий графік у Ребрик доволі щільний, вона завжди знаходить час на своїх дівчаток. А з ними й сама перетворюється на веселе маленьке дівча.

Ось і цього разу мама з донькою вирішили поласувати сезонними ягодами черешнями й не стрималися – начепили червоні плоди на вуха замість сережок. Вийшло доволі оригінально й привабливо.

Селфі з черешнями не залишили байдужими підписників телеведучої. Компліменти отримали обидві любительки літніх плодів – і мама, й доня:

“Класні, гарні, красуні, Дикі, яскраві, трендові”, – це далеко не всі епітети, якими нагородили їх користувачі Інстаграму.

На свіжому фото Ліля з Діаною з черешнями на вухах роблять селфі в автівці. Можливо, саме зараз вони повертаються з Карпат, де добряче відпочили й надихалися свіжим повітрям. Свою родину Ребрик назвала павербанком, який не дає їй можливості розрядитися.

Якщо пройтися по минулим фотозвітам знаменитості, можна побачити, що подібний трюк Лілія вже провертала з іншими людьми. Зокрема, з колегою Олексієм Сухановим. Одного разу ведучий приніс до студії запіканку з черешнею, в якій повністю відсутнє борошно.

Лілія Ребрик полюбляє носити сережки з черешень

Веселунка Ребрик тут же скористалася нагодою і стала приміряти черешні, які не втрапили до випічки, на вуха. Олексій піддався загальному запалу й собі зробив черешневі сережки.

Популярне

Схожі статті

“Зараз потрошку петляємо”: Сергій Середа розповів журналістам про кризу у стосунках з дружиною MamaRika

Всі подружжя і зіркові, і звичайні не рідко стикаються з кризами та складними моментами. Так сталося і в родині співачки MamaRika та її чоловіка, коміка Сергія Середи.

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.