Сама скидаю кілограми, ще й чоловіка на цей сніданок підсадила: 5 хвилин і смузі з огірка на кефірі готовий

Якщо понад усе мрієте позбутися зайвих кілограмів, тоді треба розглядати не рецепти випічки, а робити на сніданок смузі з огірків. Готується страва за лічені хвилини, а користь очевидна.

Вам знадобиться:

  • 400 мл кефіру;
  • 2 огірки;
  • 40 г кропу;
  • 40 г петрушки.
Смузі на кефірі з огірком для схуднення

Для приготування смузі на кефірі з огірком та зеленню знадобиться блендер. Кефір можна брати будь-якої жирності. Але якщо вирішили взятися за фігуру серйозно, то бажано брати знежирений, щоб кількість калорій у напої була мінімальною.

Смузі на кефірі з огірком для схуднення

Огірки вимийте, обсушіть. Наріжте на шматочки. Якщо шкуринка в овочів дуже груба, краще її зняти. Кріп і петрушку вимийте. Стряхніть, щоб позбутися крапель вологи. Поріжте ножем не дуже дрібно.

У чашу блендера викладіть огірки та кріп із петрушкою. Залийте охолоджений кефір. Збийте масу до однорідності. Готовий смузі розлийте по склянках та подавайте до столу. З таким сніданком ви неодмінно схуднете.

Смузі на кефірі з огірком для схуднення

Варіанти напою для схуднення можна застосовувати різні. Кріп та петрушку в огірковому смузі можете замінити на базилік чи кінзу. Або замість зелені покладіть ягоди чи фрукти по сезону. Окрім абрикос, груш чи бананів огірки чудово поєднуються ще й з ананасами.

Смузі на кефірі з огірком для схуднення

Якщо не має бажання поєднувати огірок та кефір, можете зробити смузі з огірком, листям м’яти та лимонним соком чи соком лайма. У такий коктейль можете додавати ще й трішки злаків, насіння чи горішків.

До огірків можете також додавати яблуко, трішки гарбуза, стебло селери й болгарську перчину. Спочатку в блендері подрібніть огірок із лимоном. А вже потім додайте решту інгредієнтів.

Популярне

Схожі статті

Боб-каре, піксі чи довжина: Олена Кравець з “Кварталу 95” відростила волосся після трендових стрижок (ФОТО)

З чого все починалося, туди й повернулося. Олена Кравець після 3-річної носіння короткої стрижки, повернула собі довге волосся. Невже знову мріє повернутися у "Квартал 95"?

“Величезний дар для мене”: Кацурін зізнався, які почуття має до Наді Дорофєєвої. З колишньою так не було

Український ресторатор Михайло Кацурін публічно зізнався, які насправді почуття має до своєї нової дружини, Наді Дорофєєвої. Чим саме артистка "зачепила" чоловіка?

Ксенія Мішина “ляснула” Юрія Ткача по лисині: чим заслужив таке відношення до себе гуморист

Ксенія Мішина з Юрієм Ткачем майже рік разом працюють у телепрограмі "Прокидайся". Та ведуча й досі не звикла до іміджу свого колеги – не може спокійно споглядати його лисину.