Відома дієтологиня розкрила секрет схуднення 45-річної Єфросиніної і 26-річної Квіткової: “Їм було важко”

Відомі українки Маша Єфросиніна та Даша Квіткова створили собі імідж спортивних і підтягнутих красунь. Відома дієтологиня розсекретила, як їм це вдалось.

Олеся Добрянська, відома українська дієтологиня та терапевтка, в інтерв’ю для Емми Антонюк висловила свою думку щодо того, що Маша Єфросиніна та Даша Квіткова популяризують серед українок хворобливе ставлення до їжі.

За словами експертки, знаменита українська ведуча Єфросиніна та Інстаграм-блогерка Квіткова культивують розлади харчової поведінки. Саме так, на думку дієтологині, зіркам вдалось скинути кілограми та схуднути до тієї форми, яку вони нині мають.

Як схудли Єфросиніна та Квіткова

У розмові з журналісткою Олеся Добрянська натякнула, що негативно ставиться до поведінки Маші Єфросиніної та Даші Квіткової. На думку дієтологині, нині вони доводять шанувальницям, що з ними все добре, хоча багато років тому і самі стикались із неналежною харчовою поведінкою.

Відома дієтологиня розсекретила, як Маші Єфросиніній та Даші Квітковій вдалось схуднути
Відома дієтологиня розсекретила, як Маші Єфросиніній та Даші Квітковій вдалось схуднути

Мова йде про зізнання Даші Квіткової в тому, що в юному віці їй поставили діагноз анорексія. Дієтологиня зазначила, що трансляцією свого минулого та ставлення до їжі зараз зірки надихають дівчат і жінок сприймати їжу своїм ворогом.

Відома дієтологиня розсекретила, як Маші Єфросиніній та Даші Квітковій вдалось схуднути
Відома дієтологиня розсекретила, як Маші Єфросиніній та Даші Квітковій вдалось схуднути

За словами Добрянської, їй не шкода зірок. Річ у тім, зазначила експертка, що вона бачить у поведінці тільки намагання розповсюдити в маси власне ставлення до їжі та схуднення. Дієтологиня вважає, що вони створюють моду на худорлявість.

“Мені їх не шкода, і хай це буде грубо. Чому? [Бо] вони це популяризували! А потім плачуться, як їм було важко”, – наголосила вона та додала, що їй важко від того, що знаменитості просто створюють нездорові тенденції.

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.