Їм по 2 штуки на сніданок і жир тане на очах: мої рецепти-фаворити для смачного схуднення “на яйцях”

Багато жінок практикують яєчно-цитрусову дієту, під час якої організм наповнюється білками та вітамінами. Та якщо часу на це немає, просто влаштовуйте дієтичні яєчні сніданки.

Є багато свідчень, що дієта на яйцях дозволяє скинути кілька зайвих кілограмів уже за тиждень. Кожен може спробувати й переконатися на власному досвіді, чи й справді, вживаючи яйця, втрачаєш вагу ще й не зазнаєш почуття голоду.

Але задля цього доведеться 5 днів поспіль тричі на день уживати яйця та апельсини, а в останні 2 дні робити те ж саме, тільки без вечері. Якщо не можете собі дозволити щось подібне, то просто готуйте яєчні низькокалорійні сніданки.

І це обов’язково піде на користь вашій фігурі. Отже, наш дієтичний сніданок складатиметься на вибір зі смажених на воді або запечених яєць.

Яйця, смажені на воді

Вам знадобиться:

  • 2 яйця;
  • 3 ст.лож. води;
  • 1 дрібка чорного перцю;
  • 1 дрібка солі.
Дієтичні яйця на сніданок

Розігрійте пательню з антипригарним шаром на середньому вогні. Вилийте воду, щоб вона покрила дно тонким шаром. Акуратно вбийте яйця, щоб жовтки залишилися цілими. Накрийте кришкою і витримайте на слабкому вогні 3-4 хвилини.

Якщо хочете, щоб жовтки стали твердішими, можете смажити й 5 хвилин. Посоліть. Поперчіть. За бажанням, присипте готову страву подрібненою зеленню. Обережно зніміть яйця дерев’яною лопаткою і перекладіть на тарілку.

Яйця, запечені в духовці

Вам знадобиться на 2 порції:

  • 4 яйця;
  • 30 г вершкового масла;
  • 50 г зеленої петрушки;
  • 1 дрібка чорного перцю;
  • 1 дрібка солі.
Дієтичні яйця на сніданок

Увімкніть духовку, щоб розігрівалася до 180 градусів. Вимите листя петрушки подрібніть ножем. Викладіть у формочки по невеликому шматочку вершкового масла. Присипте петрушкою. Вбийте у кожну місткість по 1 яйцю. Запікайте у духовці 10 хвилин.

Популярне

Схожі статті

Ніхто й ніколи не бачив жодного з її обранців: Леся Нікітюк вигадує романтичні стосунки з чоловіками?

Леся Нікітюк — одна з найбільш харизматичних і жартівливих ведучих. Але є одне питання, яке не дає спокою її шанувальникам: де ж таємничий "хтось", з яким вона нібито перебуває у стосунках? 

Ох, який смачний рецепт я знайшла: шоколадний торт з млинців із заварним кремом. Просто, смачно і красиво!

Цей десерт створює враження, ніби ви витратили години на його приготування, хоча насправді все значно простіше, ніж здається. Торт має показний вигляд, тож не соромно подати його й на святковий стіл.

Дмитро Жук більше не у фаворі: 30-річний хлопець з Америки зайняв місце в житті та серці Тіни Кароль

Не кожен вміє постійно триматися на вершині уваги. Але це точно не про Тіну Кароль. Варто лише співачці з'явитися на публіці поруч із чоловіком, як одразу починаються здогадки про новий роман.