facebook

Зріст і форми як у Барбі: Єфросиніна показала, як застібає свою сукню зверху донизу – дала фору Поляковій

45-річна телеведуча Маша Єфросиніна не завжди була стрункою. Та останні 20 років телезірка підтримує відмінну спортивну форму, незважаючи на народження двох дітей.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна завжди вирізнялася високим модельним зростом. Публіка звикла бачити телезірку завжди стрункою та підтягнутою і мало хто пам’ятає, як на початку кар’єри Єфросиніна мала зайвих 20 кілограмів.

Як Єфросиніна схудла на 20 кг і не набирає вагу багато років поспіль
Маша Єфросиніна мала зайві кілограми

Тоді Єфросиніна намагалася схуднути різними способами і, врешті, зрозуміла, що потрібно змінювати спосіб життя. Так, за допомогою правильного харчування та регулярних занять спортом телеведучій вдалося схуднути і отримати фігуру мрії.

Вже 20 років Маша ретельно стежить за своїм харчуванням і не набрала зайві кілограми навіть під час вагітностей. Зараз Єфросиніній 45 і вона має фігуру, якій позаздрять навіть молоді дівчата. Жодного зайвого сантиметра на талії та підтягнуті форми.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі телеведуча показала, як одягає довгу обтисту сукню і застібає гудзики зверху донизу.

Маша Єфросиніна показала свою фігуру на камеру
Маша Єфросиніна показала свою фігуру на камеру

Яскрава помаранчева сукня чудово сіла на фігуру телеведучої і підкреслила тонку талію. Сукня приталена і досить обтисла, та на фігурі Єфросиніної вона виглядає ідеально.

Як Маші Єфросиніній вдається підтримувати вагу

Маша Єфросиніна дуже відповідально відноситься до власного здоров’я, тому перед тим, як сідати на якісь дієти, радиться з лікарем. Телеведуча відмовилася від більшості шкідливих продуктів та алкоголю. Крім того, Єфросиніна часто проводить “розвантажувальні” дні, на яких харчується лише зеленими соками та смузі.

Ось основні правила харчування телеведучої:

  • відмова від солодкого та борошняних виробів;
  • відмова від червоного м’яса;
  • відмова від жирного, копченого та солоного;
  • в основі раціону – свіжі овочі та ягоди;
  • вживання великої кількості води;
  • регулярний спорт.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.