Мариновані кабачки всього за 5 хвилин – перед ними ніхто не зможе встояти: нереальна смакота від свекрухи

Хрумкі, соковиті та нереально смачні, а часу займаються всього 5 хвилин – мариновані кабачки, які ідеально будуть пасувати до святкового столу: ви вразите своїх гостей.

Сезон овочів, отже, потрібно набратися вітамінів на зиму та насолодитися неперевершеними смаками улюблених продуктів. Давайте приготуймо мариновані кабачки – всього за декілька хвилин.

Інгредієнти:

  • 500 г кабачків
  • 0.5 ч.л. солі
  • 0.5 ст.л. меду або цукру
  • 1 ст.л. оцту
  • Невеликий пучок петрушки
  • 1-2 зубчики часнику
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • За смаком чорний мелений перець

Спосіб приготування:

Беремо кабачків 500 грамів та відрізаємо зайві частини з обох сторін. Дуже тоненькими шматочками нарізаємо овочі. Далі солимо їх за смаком (0.5 чайної ложки солі за рецептом).

Перекладаємо кабачки на місткість та залишаємо їх хвилин на 10, аби вони пустили свій сік.

Тим часом дрібно нарізаємо часник, пересипаємо його у місткість. Дрібно нарізаємо будь-яку зелень, за рецептом – петрушку.

До часнику додаємо чорний молотий перець, 0.5 столової ложки меду (або цукру), 1 столову ложку 9% оцту, 2 столових ложок рослинної олії і все перемішуємо до однорідності.

Далі зливаємо рідину, яку пустили кабачки та додаємо до них петрушку та маринад, все добре перемішуємо.

Даємо настоятися нашим кабачкам у холодильнику хоча б 20-30 хвилин, якщо маєте більше часу – нехай стоять краще більше, тоді кабачки стануть соковитіше та встигнуть добре промаринуватися.

Загортаємо місткість з кабачками у харчову плівку та охолоджуємо їх. Важливо ще також перемішати, коли вже кабачки спаковані у плівку, можна просто обережно потрусити руками місткість.

Ці кабачки ідеально підійдуть як для святкового столу, так й для звичайної вечері у колі родини. Повірте, ваші рідні також не зможуть встояти перед цими ароматами, як ви, поки їх готували.

Кабачки виходить хрумкі, соковиті, пікантні та кисло-солодкі. Можете обирати будь-який гарнір для них, вони ідеально будуть пасувати як до каш, макаронів так й для картоплі.

А також – вони мають дуже красивий та привабливий вигляд, тому ідеальний рецепт, аби нарешті спробувати створити ресторанну презентацію на своїй кухні.

Нехай смакує!

Швидкий рецепт маринованих кабачків всього за 5 хвилин
Швидкий рецепт маринованих кабачків всього за 5 хвилин. Фото: YouTube-канал Alina FooDee

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.