facebook

Цю страву можна їсти навіть на “дієті Тіни Кароль”: котлети з кабачків та курячого фаршу. Самий сок!

Смачні, соковиті, легкі і корисні – ці котлети можна сміливо їсти на схудненні і не думати за калорії. Готуються вони з курячого фаршу та кабачків, а на сковорідці не смажаться.

Більшість людей вважає, що корисна їжа не може бути смачною. Та це зовсім не так! Існують безліч рецептів страв, які є корисними, низькокалорійними і дуже смачними. Рецепт курячих котлет з кабачком саме такий! Котлетки виходять дуже смачними, соковитими та мають яскравий смак. При цьому ви їх можете їсти навіть на ніч і не думати про зайві кілограми.

Необхідні інгредієнти:

  • кабачки – 650 г;
  • курчий фарш – 550 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • яйця – 1 шт;
  • кріп – пару гілочок;
  • панірувальні сухарі – 2 ст.л;
  • сіль, перець за смаком;
  • сухий часник – 1 ч.л.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту краще брати молоді кабачки. Їх потрібно вимити, просушити, відрізати хвостики і натерти на крупній тертці.

Натерті кабачки присолюємо, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин, щоб вони дали сік. Після цього всю рідину з кабачків зливаємо, соку не має бути.

Одну цибулину ріжемо дуже дрібним кубиком і додаємо до кабачків. Туди ж нарізаємо кріп і додаємо курячий фарш.

Фарш краще готувати в домашніх умовах, щоб ви точно знали, що до нього входить. Якщо вам важливо, щоб страва вийшла низькокалорійною, використовуйте для фаршу лише грудинку. А ось якщо калорійність страви для вас неважлива, беріть більш жирне м’ясо стегна.

До фаршу з кабачком додаємо 1 яйце, сіль, перець, сухий часник, а також панірувальні сухарі. Все ретельно перемішуємо до однорідності.

Рецепт соковитих курячих котлет з кабачком, які можна на дієті
Рецепт соковитих курячих котлет з кабачком, які можна на дієті

Застеляємо деко пергаментним папером, адже котлети будуть готуватися не на сковорідці, а у духовці. З отриманого фаршу формуємо круглі, або продовгуваті котлети і викладаємо їх на деко.

Рецепт соковитих курячих котлет з кабачком, які можна на дієті
Рецепт соковитих курячих котлет з кабачком, які можна на дієті

Випікаємо котлети у зарання розігрітій духовці при температурі 190 градусів 25 хвилин. Ви можете й посмажити ці котлети на сковороді, але тоді вони не будуть дієтичними.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці?