facebook

Стрункіша за Єфросиніну: Оля Полякова схудла на 7 кг і назвала свою точну вагу – “Така я була в 20 років”

Оля Полякова похизувалася результатами свого схуднення та назвала точну вагу. Співачка зізналася, що востаннє такі цифри на вагах бачила у 20 років.

Українська співачка Оля Полякова завжди вирізнялася яскравою зовнішністю. Артистка має модельні параметри: зріст 180 см, довгі та стрункі ноги і тонку талія. Востаннє Полякова мала зайву вагу ще після народження другої дитини, та протягом всієї своєї зіркової кар’єри Оля могла похизуватися ідеальною фігурою.

Оля Полякова схудла на 7 кг і назвала свою точну вагу
Оля Полякова схудла на 7 кг і назвала свою точну вагу

Та в листопаді минулого року співачка зізналася своїм прихильникам в Інстаграм, що різко погладшала. Полякова розповіла, що вирішила кинути палити електронні сигарети і почала заміняти їх їжею.

Я кинула палити й замість цього почала жерти.

, – зізналася Полякова.

Тоді співачка набрала 8 кілограмів всього за 2 тижні та вчасно взяла себе у руки. Оля почала контролювати свій раціон та активно зайнялася спортом. Набрані 8 кілограмів Полякова швидко скинула та вирішила на цьому не зупинятися. Співачка продовжила худнути і удосконалювати свою фізичну форму.

Так, у своєму Інстаграм-блозі Полякова ділилася з підписниками тим, як вона щоранку бігає, а потім займається фізичними навантаженнями з тренером. Плідна праця дала свої результати.

Полякова опублікувала сторіс, в якому показала, скільки вона зараз важить. Так, співачка схудла ще на 7 кілограмів і зараз її вага складає 63,6 кг при зрості 180 см.

Оля Полякова схудла на 7 кг і назвала свою точну вагу
Оля Полякова схудла на 7 кг і назвала свою точну вагу

Вже мінус 7! Така я була в 20 років!

, – підписала Полякова фото.

Варто відзначити, що для підтримання гарної фізичної форми Оля Полякова завжди активно займалася спортом. А ось щодо харчування, співачка любить смачно поїсти і запити все келихом ігристого. Та коли Поляковій потрібно себе привести у форму, вона прибирає зі свого раціону всі шкідливі та калорійні продукти і швидко скидає зайву вагу.

Популярне

Схожі статті

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці?