Хоче наздогнати фігуру Тіни Кароль: реперка Alyona Alyona показала дієтичний обід з двома ложками каші

Українська реп-співачка Alyona Alyona поділилася з підписниками новим способом харчування. Артистка прагне змінити стан здоровʼя та ділиться з публікою своїми маленькими перемогами.

Сучасна мода та шоу-бізнес диктують жінкам високі вимоги до зовнішнього вигляду, часто нав’язуючи нереалістичні стандарти краси. Зайва вага вважається не тільки недоліком, а й приводом для критики, що може породжувати комплекси та низьку самооцінку у багатьох жінок.

Проте ці застарілі шаблони в останні роки почали змінюватися завдяки таким особистостям, як популярна українська реп-виконавиця Alyona Alyona, яка увірвалась у світ шоу-бізнесу з виразними формами, незважаючи на існуючі стереотипи і ставши справжньою революцією в уявленні, як повинен виглядати артист.

Альона Альона розриває усі шаблони стосовно жіночої фігури
Альона Альона розриває усі шаблони стосовно жіночої фігури

Вона зробила з упевненості у власному тілі свій фірмовий знак, руйнуючи стереотипи й доводячи, що зайва вага не повинна заважати кар’єрі чи особистісному зростанню. Співачка не соромиться жартувати про свою фігуру й часто робить це прямо перед камерами, демонструючи, що важливо не лише мати зовнішність, але й внутрішню гармонію.

Однак, незважаючи на своє прийняття себе, Alyona Alyona усвідомлює, що зайва вага може негативно впливати на здоров’я. Нещодавно вона відвідала оздоровчий санаторій «Святий Шарбел», де пройшла комплексний огляд лікарів та здала необхідні аналізи. Співачка зізналася, що їй потрібно покращити стан здоров’я, і для цього вона почала дотримуватись здорового харчування.

Альона Альона поправляє своє здоровʼя у санаторії
Альона Альона поправляє своє здоровʼя у санаторії

Альона поділилася своїм досвідом перебування в санаторії та розповіла, що саме завдяки правильному харчуванню їй вдалося поліпшити своє здоров’я. Вона зазначила, що на сніданок та обід їла виключно корисні страви, і це допомогло їй позбутися інсулінорезистентності — одного з ключових факторів ризику для людей із зайвою вагою.

Альона Альона показала новий режим харчування
Альона Альона показала новий режим харчування

Якщо співачка не буде опускати руки та буде дотримуватися нових правил і поза межами санаторію, у неї є шанс в скорому часі побачити нову себе.

Популярне

Схожі статті

Візьміть лаваш і приготуйте “Шубу” новим способом: як зробити розкішну закуску з радянського салату з буряка

Якщо ви любите салат "Шуба", ця закуска вам точно сподобається. Рулет з лаваша з оселедцем та буряком виходить дуже ніжним, соковитим і має пікантний смак.

Ольга Фреймут відкрила власний бізнес у Лондоні і розповіла про сферу діяльності: “Проєкт мрії”

Українська телеведуча Ольга Фреймут тепер вчитиме манер не лише українців, а й іноземців. Експертка з етикету відкрила у Лондоні власний Клуб манер.

Ірина Федишин показала, як виглядає її мама, до якої вона звертається на “Ви”: нереально схожі між собою

Відома українська співачка Ірина Федишин показала, як виглядає її мама в свій день народження. Жінки прекрасно та схожі, як дві краплі води. Як артистка привітала мати зі святом?