Співак Шура схуд на 25 кілограмів: шанувальники перестали впізнавати зірку дев’яностих

45-річний співак Олександр Медведєв, більш відомий за псевдонімом Шура, схуд і помолодшав. Шанувальники навіть не відразу впізнали зірку дев'яностих в новому вигляді.

Герой статті свого часу вважався одним з найбільш епатажних представників вітчизняної естради, що зовсім не дивно. Без передніх зубів, з яскравими вбраннями і незвичайним голосом інакше бути й не могло, а його головний хіт «Твори добро» знають всі.

Шура в девяностые
Шура в дев’яності

Як це часто буває, з часом популярність Шури зійшла нанівець — він виправив посмішку і став все частіше з’являтися в різних ток-шоу, закинувши сцену. Проте у Олександра залишилася армія відданих фанатів, які прийшли в захват, побачивши нове фото кумира в Instagram.

На знімку виконавець обіймає березу в чорному оксамитовому піджаку і вузьких джинсах. Публікацію знаменитість супроводжував питанням: «Чи є у мене в стрічці любителі обіймашек?», проте публіка проігнорувала питання, адже вся увага була прикута до змін в зовнішності співака — він помітно схуд.

Його тут же обсипали горою компліментів і проханнями поділитися секретом схуднення:

  • «Ви стрункий тепер, як береза»;
  • «В якій ви чудовій формі! Просто красень»;
  • «Саша, ви виглядаєте просто неймовірно. Як так схудли?»;
  • «Став як 12 років тому»;
  • «Який гарний, стрункий. Чудо!».

Варто сказати, що не так давно Шура переніс 25-ю за рахунком операцію в його житті, на цей раз через грижу шлунка. Тоді він просто пішов на медогляд з подругою за компанію і виявилося, що все досить серйозно:

«Я 12 років пив таблетки від печії і не підозрював, що у мене насправді такі проблеми».

Шура на сцене
Шура на сцені

Не виключено, що саме сувора післяопераційна дієта дозволила артисту домогтися таких результатів.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.