“Нечистоплотна, дрібна і підла брехуха ” – Олена Міро накинулася на Асмус за 1 вересня

Лена Миро, яка вважає себе голосом і совістю народу і нещадно критикує всіх публічних персон, жорстко розкритикувала "ридаючу " Христину Асмус за лицемірство.

А все почалося того, що Христина Асмус поділилася в своєму Інстаграмі, як вона в курортному Геленджику гірко ридала всю ніч на 1 вересня через те, що не могла свою єдину дочку Анастасію відвести на лінійку.

Настя Харламова на першій лінійці
Настя Харламова на першій лінійці

Олену Миро це дуже обурило, вона звинуватила Асмус в нещирості, обізвавши “неохайною, дрібною і підлиою” людиною.

По-перше, один день перерви в зйомках можна зробити точно, навіть замість вихідного дня. Від Геленджика до Москви летіти менше 2-х годин, після лінійки полетіти назад. У грошах Христина точно не має недостатку. Зате скільки щастя б було у дитини!

По-друге, відразу після “переживального” поста Асмус виставила знімок, як вона чудово проводить час і явно не на робочому місці.

Христина Асмус в Геленджику
Христина Асмус в Геленджику

Якщо би Крістіна захотіла, знімальна група точно б пішла назустріч, адже і Бедняков, і Охлобистін вже не раз прилітали до Москви.

Коротше, все це обман і лицемірство, підсумувала зла Міро. А потім пройшлася і по батькові бідної Настусі, який на першу лінійку дочки прийшов в спортивному костюмі і на тлі ошатних батьків виглядав відверто по-дурному.

Гарік з донькою на святі першого дзвоника
Гарік з донькою на святі першого дзвоника

 

 

Популярне

Схожі статті

Ліниве хачапурі для лінивих господинь: готую грузинську страву просто на сковорідці. Виходить на 10 з 10

Приготувати смачне та ароматне грузинське хачапурі можна вдома без зайвого клопоту. Навіть не потрібно довго возитися з тістом, адже воно готується на сковорідці.

Що я готую з підсохлих пасок чи іншої солодкої випічки, яку шкода викинути: це кохання з першого шматочка

Якщо Великодня паска засохла, і її ніхто не хоче їсти, не переймайтеся. Можна зробити так, що будуть наввипередки просити ще шматочок. Настільки цей десерт легкий та смачний.

Надя Дорофєєва засвітилася в улюбленій країні Каменських: для українських співачок там “медом намазано”

Знаменита співачка Надя Дорофєєва нещодавно відвідала Іспанію, але залишила цю поїздку під легкою завісою таємниці. Артистка майже не опублікувала фото з подорожі та не виставила геолокацію.