Леся Нікітюк показала свій розкішний будинок, в якому живуть ії батьки: як виглядає житло, мама і тато зірки

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася з підписниками душевними моментами з поїздки додому – до Хмельниччини. Чим займається зірка екранів поза знімальним майданчиком?

Для багатьох знаменитостей навіть у кар’єрі на перший план виходить родина та рідні стіни. Відома телеведуча Леся Нікітюк – не виняток. Незважаючи на те, що її життя переважно проходить у сучасному та динамічному Києві, вона завжди пам’ятає про свої корені на Хмельниччині та ділиться цим при будь-якому зручному моменті. І коли надається можливість, вона не втрачає шансу відвідати рідну домівку та провести час у колі рідних.

Леся Нікітюк відвідала рідні стіни
Леся Нікітюк відвідала рідні стіни

Нещодавно Леся Нікітюк поділилася зі своїми вірними фанатами душевними моментами зі свого повсякденного життя, відвідавши рідну Хмельниччину. Ця поїздка для неї була особливою, адже вона мала змогу побачити, як здійснилася давня батьківська мрія – побудувати альтанку біля дому, де тепер усі члени сім’ї зможуть проводити час разом. Фото з цієї альтанки Леся також ділиться зі своїми шанувальниками, показуючи, наскільки вона щаслива мати можливість насолоджуватися спільними моментами з близькими людьми.

Леся Нікітюк показала нову альтанку у батьківському домі
Леся Нікітюк показала нову альтанку у батьківському домі

Проте не лише нова альтанка привабила увагу Лесі в її рідному місті. Вона також показала свого батька, який, як виявилося, з великою любов’ю та турботою дбає про домашні справи. Цей невеликий відрізок її життя, яким вона щедро ділиться з публікою, допомагає фанатам краще пізнати та зрозуміти саму Лесю, її цінності та важливість родинних зв’язків для неї.

Леся Нікітюк показала батька, який охоче займається домашніми справами
Леся Нікітюк показала батька, який охоче займається домашніми справами

Повернення до рідного гнізда для Лесі Нікітюк – це завжди особливий момент, що наповнює її серце теплом та щастям. Ці візити допомагають їй відчути зв’язок зі сімʼєю та заряджають її енергією для подальших творчих проєктів та життєвих викликів. І хоча її життя може бути повним зайнятості та руху, вона завжди знаходить час для важливого – бути поруч з рідними.

Популярне

Схожі статті

Шурпа: суп з будь-якого м’яса. Узбечка навчила мене і тепер я готую його так, що моїх за вуха не відтягнеш

Шурпа – це ароматний і наваристий суп, який прийшов до нас зі Сходу та Балкан, де його традиційно готують із різних видів м'яса, за винятком свинини.

Біляші з м’ясом більше не готую, знайшла рецепт пиріжків із картоплею: невагоме тісто та ароматна начинка

Рецепт пиріжків із картоплею на сковороді для тих, хто любить швидко та смачно поїсти. Невагоме тісто у поєднанні з ароматною начинкою – це справжній кулінарний шедевр!

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.