Особиста драма Андрія Данилка: думав піти в монастир, якщо нікого не знайде

Андрій Данилко, він же Вєрка Сердючка, він же самий цікавий і епатажний персонаж сучасної естради.

За його великої популярністю місця для любові і сім’ї зовсім не залишилося. Сьогодні йому вже за 45 років, а сім’ї і дітей так і немає.

Звичайно, як і будь-якої знаменитості, Олегу приписують позашлюбних дітей на стороні то в Кривому Розі, то в Харкові, то в Краснодарі. Але поки ні з ким з них Данилко особисто не познайомився і публіці не представив.

Чому ж такий успішний, різносторонній і талановита людина як Андрій – один?

Вірка Сердючка

По-перше, він не раз говорив, що відносить себе до занадто творчим людям і приділяє чимало часу собі як особистості. Потім йде багато часу на концерти і підготовку до них. За всіма цими справами просто нереально знайти час на сім’ю і дітей.

Деякі фанати вважатимуть це отмазкой, а інші скажуть – чиста правда, так і є.

По-друге, Данилко сам зізнавався, що був закоханий всього один раз – ще в школі. Дівчинку звали Аня Сердюк, і вона стала його першою закоханістю.

Однак відносини так і не склалися, вона вийшла заміж за іншу людину і народила йому дітей.

Можливо саме це розбите в молодості серце не дає спокою артисту досі.

Історія Вєрки Сердючки: біографія Андрія Данилка, шлях до слави, хвороба, роман зі сценічним мамою

В останні роки на творчому фронті у Данилко все ще не дуже гладко, як і в особистому житті. Він то йшов зі сцени, то не дуже вдало повертався. Шанувальники навіть подейкують, що на грунті таких постійних невдач і провалів Андрій хотів піти в монастир.

Правда, з офіційних джерел підтвердження цієї інформації не було.

Також в цьому році стало відомо, що Андрій Данилко бореться зі страшною хворобою. Діагноз він не називав, проте уточнив, що саме через цю хворобу він сильно поправився за останні кілька місяців.