Чоловік схуд на 16 кг за 100 днів за допомогою незвичайної дієти (ФОТО)

Щоб схуднути, чоловік вибрав інтервальне голодування. Лікар дозволив дотримуватися такої дієти лише 3 місяці.

37-річний чоловік з Об’єднаних Арабських Еміратів за сто днів скинув 16 кілограмів, – пише Gulf News.

Коли Прем Мішра зрозумів, що йому важко довго гратися зі своїм 2-річним сином, він вирішив схуднути. Чоловік довго шукав відповідну дієту і вибрав інтервальне голодування.

 ""

Після консультації з дієтологом, він почав голодувати по 36 годин. У ці дні він пив тільки воду, чай без цукру і каву без добавок. У результаті йому вдалося скинути 16 кг за 100 днів.

Після схуднення, Мішра почав більше рухатися і практикував йогу. Зараз він намагається утримати вагу, так як лікар дозволив дотримуватися такого режиму інтервального голодування лише три місяці.

 ""

Схожі статті

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.