“Сіла та почала кричати”: мама загиблої 4-річної Лізи з Вінниці розповіла, як сталася трагедія

Трагічну історію 4-річної Лізи із Вінниці знають не лише в Україні, а й за її межами. Через місяць після трагедії мама дівчинки знайшла сили, щоб розповісти, як вона пам'ятає той день.

14 липня стався черговий акт геноциду, який скоїла росія проти України. Того дня від ракетних ударів постраждав центр міста Вінниця. На місці загинули 23 особи, з яких 3 дітей. 66 людей було госпіталізовано з тяжкими пораненнями.

Однією із загиблих дітей стала 4-річна дівчинка Ліза. У той день вона зі своєю мамою Іриною йшла на заняття з раннього розвитку. Вони виявилися не там, не в той час. Після прильоту маленька Ліза померла відразу від осколкових поранень, а її маму з тяжкими травмами лікарі буквально витягли з того світу.

Мама загиблої 4-річної Лізи з Вінниці розповіла, як сталася трагедія
Мама загиблої 4-річної Лізи з Вінниці розповіла, як сталася трагедія

Майже за місяць після трагедії Ірина вперше зважилася розповісти про те, як вона запам’ятала той день. Жінка написала у своєму Інстаграм-блозі про те, як усе сталося.

За словами Ірини, у перші дні після трагедії вона нічого не пам’ятала та не розуміла, де її маленька дочка. Однак минув якийсь час і Ірина згадала все до дрібниць.

Жінка розповіла, що почула дуже сильний шум, схожий на те, як летить літак. Вона разом із донькою підняла голову вгору і побачила величезну ракету. Ірина побачила, що ракета падає на Будинок офіцерів та постаралася закрити собою доньку. Далі жінка почула сильний вибух і відчула, як затремтіла земля.

Ми не впали. Тоді я зовсім не відчувала болю, тільки мертва тиша довкола. Потім побачила свою кохану дочку…

, – згадує Ірина.

Жінка згадує, як перші хвилини після прильоту вона бігала, шукала допомоги, але довкола нікого не було. На той момент Ірина зовсім не відчувала болю, хоча її тіло було в уламках.

Потім вона сіла і просто почала кричати біля тіла своєї вже неживої дочки. У цей момент мама Лізи відчула, що почала задихатися.

Я все пам’ятаю до дрібниць

, – запевняє мама 4-річної Лізи.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!