У Києві прогнозують снігопад та ожеледицю: пішоходів та водіїв закликають бути уважними 22-29 листопада

Найближчими днями українську столицю накриє снігопад та ожеледиця. Про прогнози синоптиків повідомили з офіційних джерел Київської адміністрації.

За прогнозами синоптиків, снігопад може накрити українську столицю вже найближчими днями. Офіційні канали Київської міської державної адміністрації закликали киян та гостей столиці бути обережними, а водіїв – зберігати уважність у наступні дні. За прогнозами синоптиків, по-справжньому зимова погода може затриматись у Києві до середини наступного тижня. Детальніше у матеріалі “Однієї хвилини”.

Снігопад та ожеледиця у Києві

На офіційному телеграм-каналі Київської міської державної адміністрації повідомили про ймовірність погіршення погодних умов у столиці вже найближчими днями. За інформацією пресцентру, місто накриє снігопад, який врешті створить на дорогах небезпечну ситуацію – ожеледицю. Місцева влада закликає водіїв і пішоходів залишатись уважними. Крім того, власників автомобілів просять не паркувати транспортні засоби на узбіччях і тротуарах. Це допоможе суттєво зменшити ймовірність ДТП і травм на дорогах.

На офіційному телеграм-каналі КМДА повідомили про ожеледицю та снігопад у Києві

Крім того, місцева влада попросила киян не виїжджати на дороги на власних автомобілях у разі погіршення погоди. Так, у заторах, які створюватимуться у такому разі, може стояти спеціальна снігоприбиральна техніка і машини інших екстрених служб. Киян також закликали надавати перевагу громадському транспорту у разі необхідності виїхати у місто.

Мешканців Києва попередили про прийдешню ожеледицю та снігопад

Врешті, пресцентр КМДА повідомив про готовність спеціальної техніки проводити превентивні очисні роботи на дорогах столиці. У повідомленні від влади зазначили, що “Київавтодор” підготував 533 одиниці снігоприбиральної техніки.