Ці страви української кухні відбивають апетит у іноземців, а дарма: ми їх обожнюємо і будемо готувати завжди

Для українців рідна кухня – це щось настільки рідне, від чого відмовитись не вдасться ніколи. Втім, багато іноземців вважають, що наші частування неможливо їсти.

Людей, які раніше ніколи не відвідували Україну, а потім раптом опинились тут, дивує чимало речей. Описувати їх не варто, слід одразу сконцентруватись на найцікавішому та найсмачнішому – кухні. Так, чимало українських національних страв не просто приголомшують, а буквально лякають іноземців. Пиріжки для них – це диво, а про сало вони й чути не хочуть. Які ще страви та продукти, які в українців викликають неймовірний апетит, не подобаються мешканцям інших країн?

Українські страви, які не подобаються іноземцям

Так, наприклад, варто згадати про голубці. Така апетитна для кожного українця страва має особливу популярність серед сімей. Голубці готують і на свята, і просто до вечері. Втім, іноземці описують цю страву так: мовляв, варена капуста подобається не всім, але таку страву куштувати можна, якщо зверху “прикрасити” невеликою кількістю сметани. До слова, навіть сметана декого змушує відмовитись від частування тієї чи іншої страви.

Кулінари назвали найпопулярніші українські продукти та страви, які ніколи не подобались іноземцям

Хоча багато українців і самі не можуть визначитись, чи полюбляють холодець, така м’ясна закуска вважається доволі поширеною в побуті. Втім, в іноземців вона докорінно відбиває апетит. Її описують настільки неапетитно, що й найбільшим любителям холодцю хочеться від нього відмовитись. Так, багато іноземців не можуть зрозуміти, як можна куштувати застиглий м’ясний бульйон зі шматочками моркви та цибулі.

Кулінари назвали найпопулярніші українські продукти та страви, які ніколи не подобались іноземцям

А ось борщ – страва, до якої іноземці мають особливе ставлення. Спершу вони дуже упереджено ставлять до українського традиційного частування, мовляв, як можна їсти суп, приготований на основі буряка. Тільки після першої ложки вже ніхто не може відмовитись.