Комаров розповів, ким працював до “Світу навиворіт”: чатував зірок з фотокамерою заради скандальних кадрів

Відомий український мандрівник і ведучий Дмитро Комаров розповів, ким працював на самому початку телевізійної кар'єри.

Зараз багато хто знає Дмитра, як автора і головного героя успішного тревел-шоу “Світ навиворіт”. Зовсім не дивно, що зараз спокійно прогулятися вулицями Києва без уваги перехожих і регулярних прохань сфотографуватися він не може.

Але виявляється, колись Комаров і сам з фотокамерою в руках ловив знаменитостей для вдалого кадру. Про це він розповів в програмі “ЖВЛ”.

Дмитрий Комаров любит фотографировать
Дмитро Комаров любить фотографувати

“Я — два в одному: я і сам був папараці, в прямому сенсі слова, і тепер, коли обличчя потрапило в телевізор, можу стати об’єктом полювання папараці”.

У двохтисячних Діма був журналістом, який потайки спостерігав за зірками. Одного разу в Україну прилітав боксер Майк Тайсон і в редакції Комарову дали завдання стежити за ним.

Дмитрий Комаров в ЖВЛ
Дмитро Комаров в ЖВЛ

Поки він разом з водієм фотографував спортсмена з машини, охорона це помітила і зникла з очей. Але так легко від Дмитра не позбутися — він буквально працював під прикриттям в клубі, де відпочивав Тайсон.

“Я надів костюмчик, я взяв дипломатик, в цей дипломатик поклав фотоаппаратик і при галстучку, грубо кажучи, прийшов до цього модного клубу. Я тихенько-тихенько, бочком — раз, і втиснувся в це коло. За рахунок мого дрес-коду я не викликав підозр. І я просто беру фотоапарат зі спалахом, там же в клубі темно, підходжу до охоронця, посуваю його і кажу: “Посунься”.

Один из тех самых кадров с Тайсоном, снятых Дмитрием Комаровым
Один з тих самих кадрів з Тайсоном, знятих Дмитром Комаровим

Тоді Комарову вдалося зробити кілька унікальних кадрів Майка в компанії дівчат, а тепер полюють і за ним. Треба сказати, що мандрівник вміє добре конспіруватися, знаючи всю “кухню” папараці зсередини, адже ніхто навіть не здогадувався, що у нього роман з партнеркою по “Танцях з зірками” Олександрою Кучеренко.

Дмитрий Комаров и Александра Кучеренко
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Такою ж несподіванкою для всіх стала новина про їх таємне весілля в Ізраїлі.

“Ми полетіли двома сім’ями: одна сім’я в одному куточку, інша в іншому. Окремо зареєструвалися на рейс, і тільки зустрілися вже в Єрусалимі на парковці”, — зізнався Дмитро.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.