5 ворогів стилю: який одяг може зіпсувати увесь ваш образ – на прикладі Лободи, Олі Полякової та Каменських

Ви можете скласти ідеальний образ і притриматись усіх модних тенденцій цьогорічного сезону. Проте, усе може зіпсувати всього одна деталь – від яких елементів одягу варто відмовитись?

Уявіть, що ви зібрали буквально ідеальний повсякденний або ж вечірній образ, у якому немає, до чого “придратись”. Проте, ваш бездоганний лук може зіпсувати дрібниця, на яку ви звертаєте мало уваги. Стилісти виділяють декілька основних правил, які залишатимуться актуальними не лише у цьому сезоні. Розберемо стильні помилки прикладі українських зірок.

Занадто вузький одяг або одежа не за розміром

Модний спеціаліст Яна Платонова нагадала, що, якщо одежина на вас застібнулася лише після того, як ви приклали дуже багато зусиль, то цей елемент гардеробу вам уже не за розміром. Стиліст порадила звертати увагу не на цифри, які позначають розмір одягу, а на фасон і посадку, адже те, як на вас сидить вбрання, сформує весь образ.

Це елементарна річ, яку багато хто ігнорує. Лінії одягу формують архітектуру вашого одягу, слідкуйте за цим

– прокоментувала Платонова.

Проте, Оля Полякова вирішила знехтувати елементарним правилом моди і, як результат, її образ не дуже вразив публіку. Взуття занадто сильно перетискає ікри зірки.

Оля Полякова невдало підібрала взуття
Оля Полякова невдало підібрала взуття

Змішування фактур і комбінування непідходящих стилів

Пам’ятайте істину – краса в простоті. Якщо ви хочете виглядати “дорого” і приваблювати заздрісні погляди оточуючих, то варто відмовитись від покупки елементів гардеробу, на яких занадто багато “цяцьок”. Крім того, якщо захотіли експериментувати з образом, то не перестарайтеся зі змішуванням різних фактур і стилів.

Настя Каменських колись з’явилась на публіці в образі, який не просто не пасував знаменитості, але і робив її зовнішній вигляд дотепним. Зірка змішала спортивний стиль (просторі штани) з епатажним ліфом із пір’я.

Настя Каменських невдало скомбінувала елементи одягу
Настя Каменських невдало скомбінувала елементи одягу

Китиці на елементах одягу

Стилістка Яна Платонова називає подібний декор – стоп-деталями у виборі одягу.

Якщо бачите таке на сумці – 90% гарантії, що вона вам непотрібна (навіть, якщо китиці знімаються)

– поділилась своєю думкою стилістка.

Хоча назвати образ Світлани Лободи абсолютно невдалим важко, можна посперечатись про доречність китиць на шкіряній куртці зірки.

Образ Світлани Лободи викликає питання
Образ Світлани Лободи викликає питання

Схожі статті

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.