Приховує зморшки та прикриває щоки: чубчик Олі Полякової став модним трендом весна-літо 2023

Чубчик – відмінний спосіб оновити свою зачіску та якось змінити свій образ. Чубчик пасує всім, лише потрібно підібрати підходящий для себе варіант.

У 2023 році наймодніші варіанти чубчиків – це  французький, косий, рваний і чубчик-завіса. Чубчики підходять, як під довге волосся, так і під середнє та коротке. Важливо, підібрати вдалий варіант саме під свій тип обличчя.

Французький чубчик

Французький чубчик
Французький чубчик

Французькі чубчики актуальні вже багато років. Вони підходять для довгого та середнього волосся та майже під будь-яку форму обличчя. Плюс цього чубчика, що для нього не потрібна особлива укладка і він гарно виглядає, як з прямим, так і з хвилястим волоссям.

Саме такому чубчику надають перевагу більшість дівчат. До прикладу навіть українська співачка Оля Полякова нещодавно зробила собі такий чубчик.

Косий чубчик

Косий чубчик
Косий чубчик

Косий чубчик модний і актуальний у 2023 році і найбільше підходить для короткого волосся та середньої довжини. Саме такий чуб варто обрати дівчатам з квадратною та прямокутною формою обличчя. А ось володаркам кучерявого та хвилястого волосся варто утриматися від такої стрижки.

Чубчик-завіса

Чубчик-завіса
Чубчик-завіса

Чубчик-завіса найкраще підходить для жінок з довгим волоссям. Подовжені кінці чубчика можуть вдало приховати пухкі щічки та неідеальні риси обличчя. Крім того, такий чубчик не вибагливий у догляді.

Чубчик-каскад

Чубчик-каскад
Чубчик-каскад

Чубчик-каскад актуальний вже багато років. Підходить він для волосся різної довжини і найкраще виглядає з крупними локонами. Такий чубок може приховати грубоваті риси обличчя і додати жіночності.

Короткий чубчик

Короткий чубчик
Короткий чубчик

Такий чубчик дуже модний у 2023 році, але підійде тільки дуже сміливим дівчатам. Найкраще такий чубчик виглядає саме зі стрижкою каре. Він надає якоїсь загадковості і унікальності.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.