Квітковий сад і сліпучий білий: як носити тренди весни 2023 на прикладі Мішиної, Нікітюк, Могилевської й інших

Не потрібно мати кругленьку суму на банківському рахунку й щотижня літати в Париж чи Мілан, аби виглядати стильно й модно. На прикладі простих і повсякденних образів зірок розбираємось, як носити головні тренди цієї весни

З одного боку, мода ніколи не стоїть на місці й постійно змінюється та розвивається. З іншого боку, всі чудово знайомі з дійсно правдивою фразою “мода циклічна”. Хай там як, щосезону на подіумах передові моделі демонструють різні тренди, а найвідданіші прихильники індустрії моди наслідують віяння. Якщо ви думали, що одягатись стильно – це важко, поспішаємо на прикладі відомих українських зірок довести зворотне.

Світові кутюр’є виділяють декілька основних трендів цієї весни. Зокрема, мова йде про вже відомий багатьом, втім від того не менш привабливий квітковий принт. Цього сезону свіжий та яскравий одяг із таким малюнком виявився доволі популярним.

Ксенія Мішина полюбляє експериментувати зі стилем
Ксенія Мішина полюбляє експериментувати зі стилем
Леся Нікітюк зробила акцент на квіти у весняному образі
Леся Нікітюк зробила акцент на квіти у весняному образі

Ба більше, передові майстри світу моди не зупинились на простому принті й пішли далі. На подіуми цьогоріч моделі вийшли не просто в яскравих сукнях – їхній одяг прикрашали об’ємні квітки.

Показ лінійки іспанського будинку моди Loewe
Показ лінійки іспанського будинку моди Loewe

Якщо ви вагаєтесь і не готові до таких кардинальних та об’ємних квіток, спробуйте додати у свій гардероб звичайнісінький чокер з об’ємними деталями. Як експеримент, також можна спробувати придбати туфлі у вигляді яскравого листя.

Інший тренд весни 2023 – білосніжний колір. Втім, основна фішка цього віяння полягає у тому, щоб скласти повністю білий образ, без будь-яких аксесуарів чи елементів іншого кольору.

Наталія Могилевська позувала у білосніжному піджаку
Наталія Могилевська позувала у білосніжному піджаку
Ксенія Мішина також одяглась повністю в біле
Ксенія Мішина також одяглась повністю в біле
Даша Квіткова одягла білосніжну сукню
Даша Квіткова одягла білосніжну сукню
Квіткова скомбінувала білу сукню з білим взуттям
Квіткова скомбінувала білу сукню з білим взуттям

З кольором голову морочити не потрібно – аби бути наймоднішою, варто просто одягнутись в біле. Втім, передові дизайнери й кутюр’є дають волю у виборі фактури. Матеріал, з якого зроблено ваш образ, може бути абсолютно будь-яким. Ба більше, саме тут слід проявити фантазію, аби завоювати репутацію в модних колах.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.