Модні стрижки 2023 для тих, кому за 40: Зеленська обрала боб-каре, а Єфросиніна скруглила обличчя чубчиком

Скільки б років жінкам не було, вони завжди прагнуть виглядати красиво і доглянуто, особливо, коли вік далеко за 40. Важливу роль у зовнішньому вигляді відіграє стан волосся і стрижка.

Експерименти із зачіскою – доступний для кожного спосіб омолодитися. Якщо правильно підібрати стрижку, можна скинути візуально декілька років, а коли жінка почувається молодою і красивою, це також бачать оточуючі. Тому до вибору стильної зачіски для жінок за 40 потрібно підходити відповідально та серйозно, особливо коли хочеться виглядати впевнено, не приховуючи віку.

Модні стрижки 2023 для зрілих жінок

Красиві жіночі стрижки 2023-2024 після 40 не обмежуються короткою довжиною. Доречними та актуальними у зрілому віці будуть середні стрижки та шикарне довге волосся. Важливу роль відіграє фарбування. Зараз в тренді натуральні кольори, а фіолетові та рожеві блонди слід залишити молодому поколінню.

Складнощі в фарбуванні іноді виникають з повністю сивим волоссям, тому його можна залишити в природному вигляді, зробивши красивий образ за рахунок освіжаючої стрижки після 40 років.

Модні ідеї красивих жіночих стрижок 2023 можна запозичити у першої леді Олени Зеленської та телеведучої Маші Єфросиніної.

Модні стрики 2023 для жінок на прикладі Зеленської і Єфросиніної
Модні стрижки 2023 для жінок на прикладі Зеленської і Єфросиніної

Олена Зеленська носить стрижку боб-каре. Вона нагадує класичне каре, але пасма біля обличчя довші, ніж на потилиці. В результаті виходить зачіска, яка нагадує каре на ніжці. Ще одна відмінність полягає в лінії зрізу. Для каре характерний прямий зріз, а стрижки боб – асиметричний. Боб-каре чудово виглядає на середній довжині волосся та підійде для жінки будь-якого статусу.

Олена Зеленська полюбляє експериментувати із зачісками та робити різні варіанти стрижки
Модні стрижки 2023 для жінок на прикладі Зеленської і Єфросиніної

Маша Єфросиніна нещодавно зробила собі чубчик та візуально цим скруглила своє худорляве і довге обличчя з яскраво вираженими вилицями.

Модні стрики 2023 для жінок на прикладі Зеленської і Єфросиніної
Модні стрижки 2023 для жінок на прикладі Зеленської і Єфросиніної

Рваний чубчик підходить під будь-який стиль каре. Його можна прибирати, зачісувати на бік, розділяти, підкручувати і таким чином щодня змінювати свій образ.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.