Кефір, 1 яйце та сковорідка: рум’яні пиріжки без дріжджів готуються буквально на ходу. Домашні їх обожнюють

Якщо раптом захотілось перекусити, а бажання вигадувати важку страву немає, пропонуємо звернути увагу на цей простий рецепт неймовірно смачних пиріжків

Рум’яні пиріжечки є чи не найкращим варіантом перекусу або доповненням до будь-якої страви. Ця закуска відносно є простою у приготуванні, не вимагає багато зайвих рухів та зусиль. Ба більше, з цим рецептом, яким поділились досвідчені господині, вам і взагалі не доведеться витрачати багато часу на приготування пиріжків.

Завдяки простим секретам і хитрощам ви зможете зготувати смачну закуску за лічені хвилини, а смак приготованих вами пиріжків захопить кожного, хто їх спробує. Отже, будьте готові до того, що всі проситимуть у вас поділитись рецептом і буквально вимагатимуть приготувати добавки.

Інгредієнти

Для тіста:

  • 250 мілілітрів кефіру;
  • Одне яйце;
  • Пів чайної ложки солі;
  • 1 столова ложка цукру;
  • Пів чайної ложки соди;
  • 20 мілілітрів олії;
  • 400 грамів борошна;

Для начинки:

  • 500 грамів картоплі;
  • Одна цибуля;
  • 30 грамів вершкового масла;
  • Зелень, сіль та перець на смак.

Спосіб приготування:

Перш за все потрібно замісити тісто. Для цього вилийте у миску кефір та додайте туди сіль, цукор, соду та яйце. Добре перемішайте отриману суміш за допомогою вінчика. Туди ж додайте рослинну олію, а після повторного перемішування почніть обережно вводити просіяне борошно. Вимішуйте тісто, поки воно не стане м’яким. Тісто має трішки липнути до рук. Накрийте готове тісто та дайте йому відпочити.

Спершу потрібно підготувати тісто для пиріжків
Спершу потрібно підготувати тісто для пиріжків

Далі берімося до приготування начинки. Для цього відваріть картоплю, а потім зробіть з нього пюре з вершковим маслом. Наріжте цибулю та обсмажте її до золотавої скоринки, подрібніть туди за бажання зелень.

Приготуйте начинку для пиріжків
Приготуйте начинку для пиріжків

Розділіть тісто на 10-12 частин і з кожної частинки сформуйте колобок. Присипте робочу поверхню борошном і розкачайте тісто. Покладіть всередину начинку та сформуйте пиріжок. Обсмажуйте пиріжки на розігрітій пательні до золотої скоринки. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.