Салат “Мінус 10 кг”: готую та смачно їм все літо і не поправляюсь. Підійде на перекус і як основна страва

Дієтологи та експерти з харчування влітку радять харчуватись легкою їжею, яка швидко засвоюється. Пропонуємо спробувати приготувати цей простий салат, який стане для вас ідеальним перекусом

Простий у приготуванні, але дуже смачний і корисний салат має цікаву назву – “Мінус 10 кілограмів”. Річ у тім, що рецептура цієї закуски була скомпонована так, аби наситити організм усіма необхідними речовинами. Так, за словами експертів, куштуючи цей салат щодня, ви маєте можливість “скинути” зайві кілограми з талії та інших проблемних зон.

Дієтологи та провідні експерти зазначають, що у складі такого салату міститься велика кількість білків, що впливає на процес спалювання зайвих кілограмів. Крім того, структура салату є настільки органічною, що вам достатньо з’їсти порцію і куштувати щось більше просто не захочеться. Отже, берімося до приготування!

Інгредієнти:

  • Пекінська капуста;
  • Варені курячі яйця;
  • Сметана 15% жирності;
  • Тунець консервований;
  • Консервована кукурудза;
  • Мед та гірчиця;
  • Сіль та спеції на смак.

Спосіб приготування:

Як і у випадку з майже кожним салатом, приготування цієї закуски не відніме у вас багато часу та зусиль. Для початку підготуйте всі інгредієнти, необхідні для створення легкого літнього перекусу. Далі оберіть, в якому посуді ви будете готувати салат. Коли все готове, можна братись до основного процесу. Для початку вимийте та висушіть пекінську капусту.

Наріжте капусту
Наріжте капусту

Її потрібно нарізати будь-яким зручним вам способом. Перекладіть нарізану капусту у миску та відставте її. Очистьте яйця і також поріжте їх будь-яким зручним для вас способом. Викладіть до пекінської капусти. Відкрийте консервовану кукурудзу та злийте з неї воду, кукурудзу висипте у миску з майбутнім салатом. Не забудьте і про тунця. Відкрийте баночку та вилийте зайву рідину, викладіть рибу у миску з іншими інгредієнтами.

Додайте кукурудзу
Додайте кукурудзу
Додайте яйце
Додайте яйце

Далі потрібно приготувати соус для страви. В окремій невеликій тарілочці змішайте сметану з гірчицею та медом. Туди ж додайте сіль та спеції на власний розсуд. Добре все перемішайте та заправте салат готовим соусом. Смачного!

Почніть готувати соус
Почніть готувати соус
Приготуйте соус для салату
Приготуйте соус для салату

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.