Всього 3 простих продукти в складі та 5 хвилин часу. Швидкий багатошаровий омлет на сніданок: смакота

Якщо не рахувати сіль, то в цій страві присутні всього три інгредієнти. Це чудова альтернатива яєчні, що вже набридла. Такий сніданок готується за 5 хвилин, а сил надає на цілий день.

Це не звичайний омлет, до якого всі ми звикли. Він має кілька шарів. Завдяки спеціальній методиці приготування всі вони чудово просмажуються.

Вам знадобиться:

  • 3 яйця;
  • 1 ст.лож. молока;
  • 40 г сиру;
  • 1 дрібка солі.
Вилийте масу тонким шаром на пательню й присипте сиром

Звісно, для чоловіка подібний набір продуктів може видатися недостатньо калорійним. У такому разі можна додати шинку. А жінкам і дітям має бути ситно й так.

Загорніть омлет у трубочку й долийте новий шар яєчної маси

В глибоку мисочку розбийте яйця, посоліть і долийте молоко. Збийте вінчиком до однорідної маси. Твердий сир із високою температурою плавлення натріть на тертушці.

Продовжуйте загортати омлет і доливати яєчну суміш

Поставте пательню на вогонь, змастивши олією чи вершковим маслом. Вилийте трішки яєчної суміші, щоб покрити дно. Зверху легенько присипте сиром. Коли омлет схопиться з одного боку, починайте згортати його в трубочку. Робіть це дуже акуратно, допомагаючи собі виделкою і лопаткою.

Вийде багатошаровий омлет

Відсуньте отриманий рулетик на край сковорідки, а площу, що звільнилася, знову залийте омлетом, не забувши присипати сиром. Знову загорніть. Відсуньте і залийте нову порцію омлету з сиром. Повторюйте процедуру, допоки яйця не закінчаться. У вас вийде чимала омлетна трубочка з окремими шарами.

За бажанням, можете додавати до омлету будь-які компоненти. Окрім шинки, про яку ми вже говорили, можете накришити зелень, солодкий перець, крабові палички тощо. Подавайте до столу зі свіжими помідорами чи іншими овочами.