Я їм це щодня і мені не набридає: дуже смачний салат для стрункості. Капуста, огірок, яйце і кукурудза

Швидкий і простий рецепт дієтичного салату точно сподобається кожному, хто стежить за своєю фігурою та сидить на дієті. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску за 5 хвилин

Приготувати смачний салат із додаванням кукурудзи та курячого філе – найкраще ваше рішення, якщо ви хочете схуднути та стежите за своєю фігурою. Апетитне поєднання інгредієнтів у висновку створить неповторну композицію та чудовий смак. Головна особливість цього салату – простота приготування. Отже, запасайтесь необхідними продуктами та беріться до створення закуски.

Простий спосіб приготувати дієтичний салат із кукурудзою та сиром

Інгредієнти:

  • Філе куряче – половина;
  • Кукурудза консервована – 220 грамів;
  • Сир адигейський – 100 грамів;
  • Огірок – 1 штука;
  • Спеції, сіль – на смак;
  • Оливкова олія – для заправки.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно підготувати всі необхідні для приготування продукти. Вони не повинні бути холодними, заздалегідь дістаньте їх із холодильника та викладіть нагріватись до кімнатної температури. Візьміть окрему миску й одразу відкрийте консервовану кукурудзу, висипте вміст банки у миску.

Далі потрібно відварити куряче філе. Звісно, ви можете приготувати його і на сковорідці, втім так страва матиме більше калорій. Якщо бажаєте обсмажити куряче філе, використовуйте різні приправи, а в кінці вилийте олію з пательні у миску з салатом – замість заправки. Тоді оливкову олію використовувати не потрібно.

Готове куряче філе наріжте кубиками та додайте у миску з кукурудзою. Туди ж наріжте адигейський сир. За бажання, можете натерти його сир на тертці. Тепер помийте огірок та очистьте його від шкірки. Наріжте на кубики та додайте у салатницю. Підсоліть салат і додайте улюблені спеції. Якщо не обсмажували курку, додайте рослинну олію для заправки. За бажання, у салат ви можете додати варені курячі яйця.

Як просто та швидко приготувати смачний салат із кукурудзою та огірками

Смачного!