Лінивий м’ясний рулет: встала з дивану і приготувала смакоту за 10 хвилин. Беру лаваш і 300 грамів фаршу

Якщо часу та бажання довго та складно готувати м'ясо немає, просто зробіть у духовці надзвичайно геніальний та дуже простий м'ясний рулет, який точно сподобається всім, хто його скуштує

Страви з м’яса завжди користувались особливою популярністю – і на святкових, і на буденних столах. Насправді нічого дивного у цьому немає, адже страви, приготовані з м’яса, відрізняються особливими ароматами та смаком, а також вони є доволі ситними. Ділимось простим рецептом смачного м’ясного рулету, який точно стане вашим улюбленим. Готується така страва дуже просто та швидко, а в результаті ви отримуєте чудову страву.

Простий рецепт дуже смачного та ситного м’ясного рулету від досвідчених кулінарів

Інгредієнти:

  • 300 грамів будь-якого фаршу;
  • 50 грамів сиру;
  • Пучок зелені;
  • Сіль, перець та інші приправи на власний смак.

Спосіб приготування:

Готується такий м’ясний рулет дуже просто. Для початку потрібно зробити найголовніше – підготувати до запікання фарш. Для цього до нього потрібно додати сіль та перець, а також всі інші необхідні спеції. Добре перемішайте фарш і розділіть його на дві рівні частини. Кожну з частин перекладіть на пергаментний папір. З фаршу сформуйте прямокутник і покладіть на нього сир та зелень, а потім обережно загорніть м’ясо з начинкою у рулет.

Коли з фаршу ви вже сформували рулет, потрібно загорнути його у пергаментний папір, на якому він і лежав. Кожен край пергаменту потрібно надійно зафіксувати ниткою або іншим способом. Отримані ковбаски покладіть на суху та розігріту пательню. Залийте майбутній рулет окропом і накрийте сковорідку кришкою. Тушкувати м’ясний рулет потрібно щонайменше 7 хвилин з кожного боку.

Як просто та швидко приготувати домашній м’ясний рулет за лічені хвилини

Коли страва готова, перекладіть м’ясні рулети на тарілку та залиште прямо у пергаментному папері. Страва повинна охолонути, та лише потім ви можете знімати папір і подавати м’ясний рулет до столу. Смачного!