Що їсть на сніданок Настя Каменських: рецепт дієтичних млинців на вівсянці. Готуються елементарно

Кілька тижнів тому Настя Каменських показала підписникам Інстаграм-каналу, як об'їдається вівсяними млинцями. Зірка пообіцяла надати рецепт, і врешті виконала свою обіцянку.

Настя Каменських попередила, що етап приготування слід починати звечора, щоб уранці насолодитися смаком нестандартних млинців, відзначивши:

“Це дуже смачно і корисно для організму. Тому снідаю і з гарним настроєм вирушаю підкорювати цей день”.

Вам знадобиться:

  • 50 г вівсяних пластівців;
  • 180 г кефіру;
  • 1 яйце;
  • сіль, цукор до свого смаку;
  • 30 г оливкової олії.

Процес приготування Настя зафіксувала на відео. Зірка радить обирати вівсяні пластівці дрібного помелу. Та якщо таких немає, беріть, що є. Насипте “Геркулес” у мисочку, заливши кефіром. За бажанням, можете використовувати йогурт.

Настя Каменських снідає вівсяними млинцями

Крупа має бути покрита повністю, щоб пластівці встигли просочитися. Тому перемішайте, і якщо видасться, що рідини замало, долийте ще трішки кефіру. Затягніть верх мисочки харчовою плівкою, відправте в холодильник на всю ніч. А самі йдіть спочивати.

Уранці дістаньте набубнявілі пластівці, вбийте в масу яйце, посоліть і посолодіть. Перемішайте. Якщо маса вийшла рідкуватою, а не як густа сметана, всипте зовсім трішечки борошна.

Настя Каменських детально розповіла, що і як слід робити

Пательню поставте на вогонь, влийте оливкову олію. Можете також скористатися спреєм для смаження. Коли поверхня розігріється, викладайте ложкою вівсяні оладки. Каменських чомусь називає їх млинцями, але насправді це більше схоже на оладки.

Коли вироби підсмажаться з одного боку, переверніть на інший і смажте до появи золотавої скоринки. Настя попередила, що вівсяне тісто трішки складне в роботі, порівняно з борошняним. Тож треба прилаштуватися до нього.

Популярне

Схожі статті

Коли у вихідні йде дощ, влаштовую пікнік вдома: курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом

Дощові вихідні не привід відмовлятися від пікніка. У такі дні можна створити атмосферу затишку та свята прямо у себе вдома, приготувавши курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом.

Картопляна запіканка з фаршем під сиром: від такої страви складно відмовитися. Недорого, смачно і просто!

Розповідаємо, що приготувати на вечерю швидко та легко. Повірте, цей рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою для багатьох господинь.

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.