До чаю за 5 хвилин: таких млинців готую за раз по 40 штук. Просто змішую сир з молоком. Нереальний рецепт

Млинці за цим рецептом виходять тонкими й дуже смачними. Обов'язково спробуйте і більше не захочете випікати їх по-іншому. Вся родина оцінить смак та якість.

Отже, починаємо готувати з яєць та сиру, поступово всипаючи борошно та доливаючи молоко. Смак неперевершений.

Вам знадобиться:

  • 250 г м’якого сиру;
  • 500 мл молока;
  • 4 яйця;
  • 50 г цукру;
  • 180 г борошна;
  • 0,5 ч.лож. солі.
Тісто має вийти рідким

Продукти дістаньте з холодильника, щоб вони набули кімнатної температури. Яйця розбийте в глибоченьку мисочку, додайте сіль та цукор. Легенько збийте вінчиком. Додайте кисломолочний сир і ретельно перемішайте масу.

Випікайте млинці з обох боків

Якщо сир твердий чи надто зернистий, можете скористатися блендером чи міксером, аби зробити його однорідним. Додайте борошно й продовжуйте перемішувати тісто. Потроху невеликими порціями вливайте молоко, щоразу роблячи суміш однорідною. Тісто має вийти рідким. Відставте його на 10 хвилин, щоб настоялося.

Готові млинці викладайте гіркою на тарілку

Перемішайте і беріться до випікання млинців. Пательню поставте на вогонь, щоб розігрілася. Змастіть поверхню сковорідки олією. Ополоником виливайте тісто і рухайте пательнею, щоб розтеклося.

Млинці виходять дуже тоненькими

Коли один бік підсмажиться достатньо, переверніть млинець на інший бік і теж підсмажте. Знявши його з пательні, знову пройдіться пензликом з олією. Якщо цього не хочеться робити щоразу, додайте 3 ст.лож. олії в тісто відразу.

Випікайте млинці, на скільки вистачить тіста. Вони виходять тоненькими й дуже смачними. Такої кількості виробів вистачить, щоб нагодувати всю родину. Подавайте до столу зі сметаною, медом, варенням, згущівкою – хто що любить.