З простих та дешевих інгредієнтів, які є у кожного вдома, готую за 2 хвилини. Любима намазка на хліб

Цей паштет з сала можна намазувати на чорний хліб і подавати, як доповнення до борщу, розсольнику, чи просто, як перекус. Це неймовірна смакота за копійки.

Часто хочеться поласувати чимось смачненьким і розбавити свій обід цікавим бутербродом з намазкою. В магазині продаються безліч варіантів різних паштетів і намазок, але, як правило, вони мають поганий склад і не можуть порадувати смаком. Спробуйте приготувати дуже смачну намазку з сала вдома. Це дуже проста та бюджетна страва та при цьому вона дуже смачна. Крім того, намазка має красивий зелений колір, тому грінки з таким паштетом можна поставити навіть на святковий стіл. Виглядає ефектно і має відмінний смак.

Необхідні інгредієнти:

  • сало (свіже або солоне) – 300 г;
  • часник зелений (стрілки) – 90 г (можна замінити на часник у зубчиках);
  • зелень петрушки та кропу – 30 г;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту можна використовувати сало, як свіже, так і солоне. З сала потрібно зняти шкірку. Щодо часнику, тут найкраще використовувати зелені стрілки. Важливо, щоб вони були молоді і м’які. Якщо зеленого часнику немає, замініть його на пару зубчиків звичайного часнику.

Рецепт простої, але дуже смачної намазки на хліб з сала

Для приготування намазки потрібно у блендері перебити сало, часник та всю зелень до однорідності. Сіль та перець додавайте за смаком, в залежності від того, свіже у вас сало, чи солоне. Якщо ви любите гостре, у намазку можна додати перець-чилі.

Рецепт простої, але дуже смачної намазки на хліб з сала

Готову намазку перекладаємо у контейнер або банку і зберігаємо у холодильнику.

Готова намазка має яскравий і пікантний смак. Вона ідеально смакує з чорним хлібом, грінками і як доповнення до перших страв. Крім того, готова намазка може довго зберігатися у холодильнику, тож сміливо готуйте навіть подвійну порцію.

Така намазка буде до смаку навіть тим, хто не любить сало. Велика кількість зелені у страві компенсує жирність основного інгредієнту.

Готуйте з задоволенням!