Соковиті котлетки з капустою за рецептом моєї бабусі: смачні та запашні, вони прикрасять будь-яке свято

Приготування ніжних та соковитих курячих котлет із додаванням білокачанної капусти вам знадобляться прості інгредієнти: білокачанна капуста, куряче філе, цибуля, зелень, борошно, сіль та перець.

Котлети із курячого фаршу та капусти, виходять неймовірно ніжними, соковитими та менш калорійними. Це чудовий спосіб зробити курячі котлетки більш оригінальними. Давайте розглянемо рецепт цих смачних котлет з капустою.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна – 250 г.
  • Куряче філе – 300 г.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Зелень – 5-10 г (3-5 гілочок)
  • Борошно – 50 г.
  • Олія – 30-45 мл.
  • Сіль та перець – до смаку

Соковиті котлетки з капустою за рецептом моєї бабусі

Приготування

  1. Підготуйте білокачанну капусту та поділіть її на великі кубики. Куряче філе теж нарізайте більшими кусочками та подрібніть у блендері або м’ясорубці.
  2. Кладемо капусту у каструлю, додаємо воду та ставимо на вогонь. Варимо капусту 10-15 хвилин до готовності. Після цього відціджуємо капусту і видаляємо залишкову воду.
  3. Повертаємо капусту на слабкий вогонь, щоб дати рідині випаруватися.
  4. Цибулю чистимо і тремо на дрібній терці та додаємо в миску до курячого фаршу.
  5. Промиваємо та дрібно ріжемо зелень петрушки, додаємо її до фаршу. Також додаємо подрібнену капусту.
  6. Солимо та перчимо до смаку. Ретельно перемішуємо.
  7. На плоскій тарілці готуємо борошно та обтираємо ним руки. Витягаємо порцію фаршу та формуємо овальну котлету, обсипаючи її з усіх боків борошном. Викладаємо котлету на дошку.
  8. Розігріваємо сковороду з олією. Обсмажуємо котлети на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку, накриваючи кришкою. Якщо котлети були заморожені, смажте їх 7 хвилин з кожного боку.

Подавайте котлети із курячого фаршу з капустою з будь-яким гарніром та свіжими овочами. Експериментуєте, додаючи улюблені спеції та свіжі трави, щоб додати котлетам особливого смаку. Обов’язково спробуйте рецепт та діліться ним з близькими. Смачного!

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.