Не встигала подавати на стіл: ця намазка на грінки завжди виручає. Всього 4 простих інгредієнти, а який смак

Цю страву важко назвати звичайною намазкою, це швидше паштет, чи мус. Готується вона дуже просто, з доступних інгредієнтів, а смак та зовнішній вигляд виходять як у ресторані.

Жоден святковий стіл не обходиться без канапок, чи бутербродів. Зробити канапки оригінальними не просто. Бутерброди зі шпротами і тим більше з ковбасою вже давно не здаються святковою стравою. Та з цією намазкою ви зможете здивувати гостей. Цей мус із крабових паличок виходить дуже ніжним і злегка пікантним. Він досить бюджетний, тому його можна готувати не лише на свято, а й радувати своїх близьких смачненьким. Подавати такий мус можна у тарталетках, на гріночках або просто на багеті.

Необхідні інгредієнти:

  • крабові палички – 150 г;
  • яйця – 2 шт;
  • крем-сир – 100 г;
  • часник – 2 зубчика.

Спосіб приготування:

Основним інгредієнтом у цій страві є крабові палички. Саме від них залежить смак готової намазки. Тому важливо обрати смачні крабові палички з соковитою текстурою.

Яйця потрібно відварити вкруту і охолодити. В чашу блендера помішаємо крабові палички, відварені яйця, часник та крем-сир. Крем-сир можна замінити на вершковий плавлений сирок. В таком разі, треба додати ще ложку майонезу. Збиваємо все утворення однорідної маси.

Рецепт пікантної і ніжної намазки-мусу з крабових паличок

Готову намазку подаємо разом з грінками, чи м’яким багетом. Також таку намазку можна подати дуже ефектно, якщо видавити її на хліб за допомогою кондитерського шприца. Ця намазка не потребує додавання додаткових інгредієнтів. Та її можна зробити основою під різноманітні бутерброди. Так, можна робити бутерброди з червоною рибою та цією намазкою, або ж додавати зверху на мус солоний або свіжий огірок. Це також виходить дуже смачно. Готова страва виходить дуже ніжною, має кремову текстуру і приємний вершковий смак з нотками крабів.