Дізналася про цей трюк в ресторані. Змішую фарш з кефіром і дивую всіх новим смаком котлет: рецепт-знахідка

Проста хитрість допоможе в рази покращити смак ваших котлет. Достатньо додати у фарш трішки кефіру, і ви вже не зможете готувати м'ясну закуску по-іншому.

Котлети – одна з найпопулярніших закусок, і користується вона таким попитом не просто так. М’ясні кульки готуються просто та швидко, а також ідеально доповнюють велику кількість гарнірів. Саме за це чимало господинь і господарів так люблять закуску. Хоча улюблений рецепт є у багатьох, головне правило кулінарії – вміння та бажання експериментувати. Якщо хочете зробити свої котлети ще смачнішими, обов’язково спробуйте приготувати цю смакоту.

Кулінари поділились цікавим рецептом котлет із кефіром у фарші
Кулінари поділились цікавим рецептом котлет із кефіром у фарші

Інгредієнти:

  • 500 г м’яса;
  • 1 цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 яйце;
  • 100 мл кефіру;
  • Половина хліба;
  • Сіль і перець на смак;
  • Рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування:

Для початку половину хліба потрібно подрібнити руками та перекласти в миску. Залийте хліб кефіром так, аби він повністю покривав випічку, але його не було забагато. Поки хліб розмокає, почніть готувати фарш. М’ясо подрібніть або пропустіть через м’ясорубку. Додайте до нього нарізану цибулю, часник, яйце, сіль і перець. Дістаньте хліб з кефіру та, за потреби, відтисніть зайву рідину.

Додайте подрібнений хліб до суміші з м’ясом. Можна додавати хліб поступово і перемішувати, доки не досягнете бажаної консистенції – забагато випічки у фарші для котлет теж погано. Змочіть руки водою, щоб запобігти прилипанню маси, і почніть формувати котлети улюбленої або бажаної форми.

Розігрійте рослинну олію на середньому вогні в сковороді. Обсмажте котлети з обох боків до золотисто-коричневого кольору та до повного приготування всередині. Це зазвичай займає 4-6 хвилин з кожного боку, залежно від товщини котлет. Подавайте котлети гарячими з вашими улюбленими гарнірами та соусами.

Кулінари поділились цікавим рецептом котлет із кефіром у фарші
Кулінари поділились цікавим рецептом котлет із кефіром у фарші

Ці котлети з кефіром у фарші вийдуть ніжними та соковитими, завдяки додаванню кисломолочного продукту. Незвичайний смак і вишуканий аромат гарантований, якщо ви вирішите готувати таку смакоту. Смачного!

Популярне

Схожі статті

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.

І роки на ній не відбиваються: Алла Мазур вийшла у світ з ідеальним “бейбі-фейс”. Невже зробила підтяжку?

Алла Мазур завжди привертала увагу своїм професіоналізмом та чарівністю. Однак останнім часом шанувальники та глядачі не могли не помітити, що 58-річна жінка виглядає значно молодшою за свій вік.

Коли у вихідні йде дощ, влаштовую пікнік вдома: курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом

Дощові вихідні не привід відмовлятися від пікніка. У такі дні можна створити атмосферу затишку та свята прямо у себе вдома, приготувавши курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом.