Знайшла дві морквинки в холодильнику і швиденько зробила з них смачний салат: їм відрами і не поправляюсь

Виявляється, існують такі страви, які здатні сприяти схудненню. Тобто ви насолоджуєтеся салатом і при цьому втрачаєте зайву вагу. Якщо хочете підсилити ефект, не соліть салат і додайте лимонний сік.

Проблема зайвої ваги нині актуальна для багатьох людей. Тож слід більше уваги приділяти вибору меню. Готуйте корисні страви, які здатні очищати кишківник та зменшувати кількість сантиметрів на талії.

Вам знадобиться:

  • 150 г капусти;
  • 100 г моркви;
  • 150 г буряка;
  • 15 г цибулі;
  • 10 г зелені;
  • 2 ст.лож. олії;
  • 1 дрібка солі.
Овочевий салат для схуднення з моркви, буряка та капусти

Щоб приготувати вітамінний салат для схуднення, бажано використовувати молоду капусту, яка більше хрумтить і надасть страві солодкуватості. Втім, дійте за сезоном. Якщо капустина стара, зніміть верхнє жорстке листя. Решту овочів почистьте та сполосніть під краном.

Овочевий салат для схуднення з моркви, буряка та капусти

Капусту нашинкуйте тонкими смужками. Працюйте гострим ножем, намагаючись різати якомога тонше – так салат вийде смачнішим. Моркву натріть на тертушці. Бажано на тій, що призначена для корейської моркви. Якщо звичайна терка, то обирайте великі отвори.

Овочевий салат для схуднення з моркви, буряка та капусти

Таким же чином натріть і буряк. Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Можете взяти замість ріпчастої цибулі шалот або білу салатну цибулю. У цих видів смак ніжніший. Зелень подрібніть. Можете брати петрушку, кріп, зелене перо цибулі чи навіть зробіть мікс.

Овочевий салат для схуднення з моркви, буряка та капусти

Складіть підготовлені овочі в салатник. Посоліть на власний смак. Заправте соняшниковою чи оливкою олією. Перемішайте і подавайте до столу. Після такої страви кишківник запрацює як годинник, звільняючись від усього зайвого в організмі.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.