Цю страву готую щороку на День Валентина: соковитий салат з рибою “Гламурне сердечко” – смачно і ефектно

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й має ефектний вигляд. Поєднання продуктів у цій страві дуже гармонійне і утворює цілу гаму смаку.

Якщо ви в пошуках цікаво меню на День Святого Валентина, цей рецепт точно стане вам при нагоді. Салат з тунцем і авокадо – святковий, небанальний і смачний. Поєднання продуктів у цьому салаті відмінне, а його оформлення надає святкову атмосферу.

Необхідні інгредієнти:

  • консервований тунець – 200 г;
  • авокадо – 1 маленький;
  • яйця – 3 шт;
  • помідори – 4 шт;
  • твердий сир – 150 г;
  • майонез – 80 г;
  • лимонний сік – 1 ст.л.

Спосіб приготування:

Для того, щоб зробити салат у вигляді серця, вам знадобляться відповідна форма.

Яйця потрібно відварити вкруту і охолодити. Тунець обирайте у власному соці.

Форму у вигляді серця встановлюємо на плоску тарілку. Тунець у власному соці розминаємо вилкою і викладаємо першим шаром. Змащуємо тунець невеликим шаром майонезу. Далі викладаємо натертий на крупній тертці твердий сир.

Рецепт смачного рибного салату на День Валентина

Авокадо нарізаємо дрібним кубиком і збризгуємо лимонним соком, щоб не потемнів. Викладаємо нарізаний авокадо наступним шаром на сир.

Помідори нарізаємо кубиком і викладаємо поверх авокадо. Цей шар потрібно змастити майонезом. З відварених яєць дістаємо жовтки, вони не знадобляться. Білки натираємо на крупній тертці і викладаємо наступним шаром.

Рецепт смачного рибного салату на День Валентина

Прикрашаємо салат за власним розсудом. Якщо у вас є маленькі форми у вигляді сердечок, можете їх встановити на салат і заповнити порізаними помідорами. Далі формочки треба прибрати, залишивши милі сердечка з томатів.

Рецепт смачного рибного салату на День Валентина

Готовий салат відразу подаємо до столу, йому не треба час на пропитку. Салат виходить дуже соковитим, свіжим і має приємний, збалансований смак. Тунець ідеально поєднується з авокадо і сиром, а помідори надають салату свіжості і соковитості.

Смачного і готуйте з задоволенням.