Заправляю нею все поспіль: найкраща начинка для млинців, пиріжків і вареників з 3 інгредієнтів. Універсальна

Додавши до млинців, вареників чи пиріжків таку цікаву начинку, ви точно приємно здивуєте своїх гостей. Ділимось рецептом, який назавжди "поселиться" на вашій кухні.

Начинка, приготувати яку ми пропонуємо, відрізняється неординарністю та особливим смаком. Всі ми з самого дитинства звикли куштувати випічку, всередині якої можна знайти м’ясо, сир, капусту чи будь-які інші “звичайні” продукти. Втім, часом потрібно всього лише вдало поєднати давно відомі інгредієнти, аби отримати зовсім інший, особливий смак. Саме в цьому полягає універсальність та екстраординарність кулінарного секрету, про який ми розповімо.

Кулінари назвали незвичайну, але дуже смачну універсальну начинку для млинців, вареників і пиріжків
Кулінари назвали незвичайну, але дуже смачну універсальну начинку для млинців, вареників і пиріжків

Інгредієнти:

  • Картопля – 4 середні бульби;
  • Сир фета – 150 грамів;
  • Зелень – кінза, петрушка або інша на власний смак.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно відварити картоплю в окропі до готовності – бульба повинна стати м’якою. Після цього відцідіть зайву воду та дайте готовій картоплі трішки остигнути. Відварену бульбу потрібно перетворити на пюре за допомогою виделки чи спеціального прибора або ж натерти на тертці до однорідності. До отриманого пюре потрібно додати тертий сир фета та дрібно нашатковану зелень. Перемішайте отриману масу, щоб інгредієнти рівномірно змішались.

Далі потрібно приготувати тісто за відповідним рецептом – це залежить від того, що саме ви збираєтесь приготувати. Потім загорніть начинку у пиріжки чи вареники та приготуйте їх. Або ж ви можете насмажити млинців і загорнути отриману начинку в готову випічку.

Кулінари назвали незвичайну, але дуже смачну універсальну начинку для млинців, вареників і пиріжків
Кулінари назвали незвичайну, але дуже смачну універсальну начинку для млинців, вареників і пиріжків

Після приготування млинців, вареників чи пиріжків із такою начинкою бажано одразу подавати їх до столу, аби “серединка” вашої закуски залишалась гарячою або теплою. Вам точно сподобається смак такої страви, варто лише дотриматись основних порад кулінарів. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.