Це нереальна смакота! Просто загорнула у фольгу і відправила запікатися: смачна вечеря з простих продуктів

Картопля з м'ясом запечена за цим рецептом виходить дуже смачною, соковитою і ніжною. Готується страва швидко і просто без забруднення зайвого посуду.

В сучасному світі господині не мають багато часу на те, щоб стояти біля плити і годинами щось готувати. Все більш популярними стають рецепти швидких і водночас смачних страв. Цей рецепт є саме таким. Картопля з м’ясом запечена у фользі – ідеальний варіант для обіду, чи вечерю. Готується страва дуже швидко: все загорнув у фольгу, поставив у духовку і готово.

Необхідні інгредієнти:

(на 6 порцій)

  • картопля – 700 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • куряче філе – 400 г;
  • помідор – 2 шт;
  • сир твердий – 150 г;
  • яйця – 2 шт;
  • сметана – 100 г;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Для початку сформуємо формочки для запікання з фольги. Для цього  відріжте пласт фольги довжиною 50 см. З двох боків загорніть краї в середину, а потім підігніть краї по коло, щоб утворилися  човники. Так робимо 6 формочок. Їх відразу ставимо на деко.

Рецепт соковитої картоплі з м’ясом під сиром у духовці

Картоплю очищаємо і нарізаємо тоненькими кружальцями. Картоплю солимо, перчимо і викладаємо по формам.

Цибулину нарізаємо тонкими півкільцями. Цибулю викладаємо зверху на картоплю.

Куряче філе нарізаємо невликими шматочками. Солимо його, перчимо і розкладаємо по формочкам.

Рецепт соковитої картоплі з м’ясом під сиром у духовці

Помідори нарізаємо кружальцями і викладаємо на філе. В мисці змішуємо яйця зі сметаною. Додаємо сіль та перець. Цією заливкою заливаємо картоплю з філе.

Рецепт соковитої картоплі з м’ясом під сиром у духовці

Ставимо формочки зі стравою у розігріту духовку і випікаємо при температурі 180 градусів на 35 хвилин. Після цього засипаємо страву натертим сиром і ставимо в духовку ще на 5 хвилин, щоб сир рзплавився.

Готову страву гарячою подаємо до столу. Вона виходить соковитою, ніжною і дуже смачною. Страва є самостійною, тож до її можна їсти без доповнення, або ж подати до неї свіжий овочевий салат.

Готуйте з задоволенням!