Закуска за смішні гроші. Бабуся приготувала цей рецепт з буряка на ювілей: готується швидко, з’їдається теж

Не знаєте, що приготувати на святковий стіл або вечерю з друзями? Ця закуска з буряку приємно здивує ваші смакові рецептори, тож хутчіше зберігайте рецепт та користуйтеся.

Шукаєте щось нове та оригінальне для святкового столу або вечері з друзями? Не шукайте далі! Ми пропонуємо вам оригінальний рецепт закуски з буряка та рибних консервів, який здивує ваші смакові рецептори та прикрасить будь-який стіл. Раніше так готувала моя бабуся і не розкривала секрет інгредієнтів, тепер я його знаю та залюбки ділюся ним з вами.

Ідеальна закуска з буряку до святкового столу

Інгредієнти:

  • 1 відварений буряк
  • 1 банка рибних консервів (тунець або горбуша у власному соку)
  • 1 варене яйце
  • 1-2 зубчики часнику
  • 1 столова ложка майонезу
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • Сіль та перець за необхідності

Приготування:

  1. Почніть з підготовки інгредієнтів. Відваріть або запечіть буряк будь-яким зручним для вас способом, відваріть та очистіть яйце, та візьміть рибні консерви.
  2. Після охолодження буряка очистіть його від шкірки та наріжте на кубики.
  3. Відкрийте банку рибних консервів та злийте з них надлишкову рідину.
  4. Помістіть відварений буряк, рибні консерви, варене яйце (попередньо нарізане на шматочки), зубчики часнику, майонез та рослинну олію у миску та перебийте всі інгредієнти блендером до отримання гладкої та кремоподібної текстури.
  5. Подавайте цю ароматну закуску з підсушеним на сковороді хлібом або у тарталетках.  Прикрасьте за вашим бажанням свіжими зеленими травами чи подрібненими горіхами.

Ця закуска здивує ваших гостей своєю несподіваною смаковою гармонією та буде ідеальним доповненням до будь-якого заходу. Тепер у вас є унікальна можливість вразити своїх друзів та рідних цією неймовірною стравою, а вони безперечно залишаться вам вдячні за смачну вечерю.