Так майже ніхто не готує, а дарма: настільки смачно, що стараюсь не з’їсти пальці. Закуска з кабачків і яєць

Приготувати таку страву – найпростіша справа з можливих. Втім, вам потрібно знати головний секрет. Розповідаємо, якою закускою можна здивувати своїх гостей за святковим столом.

Смажені кабачки – універсальна основа для смачних закусок. Коли “на носі” святкове застілля, а ідей, що готувати, зовсім немає, овочеві смаколики стають у пригоді. Розповідаємо, як із найпростіших інгредієнтів приготувати ароматне й ситне частування, яке оцінять навіть прискіпливі дегустатори. Така закуска чудово впишеться у загальну картину святкового столу.

Проста закуска зі смажених кабачків, яка готується за лічені хвилини – ідеально до святкового столу

Інгредієнти:

  • Кабачки – 3 штуки;
  • Плавлений сир – 2 штуки;
  • М’який сир-намазка – 100 грамів;
  • Варені яйця – 3 штуки;
  • Зелень – пучок;
  • Помідори чері – 5 штук;
  • Часник – 2 зубчики.

Спосіб приготування:

Найголовніша особливість рецепта в простоті приготування. Для початку потрібно помити кабачки під проточною водою та просушити рушником чи паперовими серветками. Наступним кроком їх потрібно нарізати вздовж на смужки. Розігрійте олію на пательні та обсмажте кабачки з обох сторін до готовності. Викладіть їх на паперові рушники, аби забрати зайву олію. Поки смажені кабачки охолоджуються, приготуйте начинку для них.

Для цього варені та охолоджені яйця натріть на тертку, викладіть в окрему миску. Натріть на тертці плавлений сир та очищений від лушпиння часник. Дрібно наріжте помідори та додайте в намазку без зайвого соку. Дрібно наріжте зелень, також додайте в отриману суміш. М’який сир-намазку додайте у начинку та добре її перемішайте. Викладіть трішки начинки на кабачок і загорніть його у рулетик. Робіть, поки не закінчаться кабачки та начинки.

Проста закуска зі смажених кабачків, яка готується за лічені хвилини – ідеально до святкового столу

Подавати закуску потрібно на красивій тарілці, прикрасьте смаколик зеленню чи свіжими овочами. Смачного!