Настільки смачні, що вам захочеться готувати їх двічі на день: канапки з ковбасою та особливим інгредієнтом

Такі канапки з ковбаскою та особливим інгредієнтом стануть чудовим перекусом і сподобаються навіть примхливим їдокам. Записуйте собі рецепт, особливо якщо у вас є діти.

Канапки – ідеальний перекус, коли не вистачає часу та сил приготувати щось складніше. Кулінари розповіли, яким простим інгредієнтом можна легко розбавити бутерброди та зробити їх особливо смачними та соковитими. За допомогою плавленого сиру ви легко зможете перетворити закуску на нереально апетитну. Готуються такі канапки у духовці, завдяки чому хліб виходить ще хрусткішим. Берімося до справи!

Простий рецепт найсмачніших канапок із ковбасою, твердим сиром і плавленим сиром – ідеальна закуска

Інгредієнти:

  • 8 шматочків хліба;
  • 200 г твердого сиру;
  • 150 г плавленого сиру;
  • 150 г ковбаси;
  • 2 помідори;
  • Сіль і перець на смак;
  • Свіжа зелень.

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до температури близько 180 градусів. Викладіть шматочки хліба на деко для випікання, яке потрібно попередньо покрити пергаментним папером. На кожен шматочок хліба викладіть твердий сир, нарізаний тонкими скибочками. Додайте кружечки ковбаси зверху на твердий сир. Викладіть тонкий шар плавленого сиру зверху на ковбасу.

Помийте та наріжте на скибочки помідори, викладіть їх зверху на бутерброди. Посоліть і поперчіть на власний смак закуску. Покладіть деко у духовку та готуйте протягом 10-12 хвилин або до того моменту, поки сир не розтане, а хліб не стане золотистим. Дістаньте закуску з духовки та прикрасьте свіжою зеленню – петрушкою чи базиліком. Подаємо гарячими як закуску або перекус.

Простий рецепт найсмачніших канапок із ковбасою, твердим сиром і плавленим сиром – ідеальна закуска

Таку ситну закуску ви легко та швидко можете приготувати з самого ранку, навіть якщо захотіли поспати зайві пів години. Перекус стане ідеальним, аби насититись зранку або втамувати голод на перерві на роботі чи у школі. Смачного!