Готую відрами, їм ложками. Салат з
крабовими паличками та кукурудзою: це не той класичний рецепт крабового

Полюбляєте крабовий салат, але хочеться чогось новенького? Нова інтерпретація страви з крабовими паличками та кукурудзою, рецепт якої точно буде вам до смаку.

Коли мова йде про класичний салат з крабових паличок та кукурудзи, ми миттєво уявляємо собі знайому суміш інгредієнтів, яку ми так полюбляємо смакувати як на свята, так і просто за домашньою вечерею. Проте, час від часу приходить пора для змін. Тож, пропоную вам спробувати нову інтерпретацію цього відомого салату, яка точно вас вразить новим пікантним смаком та елегантною подачею.

Інгредієнти:

  • 200 грамів крабових паличок
  • 1 банка консервованої кукурудзи
  • 4 варених яйця
  • 100 грамів моркви по-корейськи
  • 1-2 зубчики часнику
  • 2 столові ложки майонезу
  • Сіль за смаком

Приготування:

Салат з крабових паличок та кукурудзи за новим рецептом
  1. Нехай варені яйця охолонуть, а крабові палички розморозяться. Потім наріжте крабові палички на середнього розміру кубики. Яйця наріжте тонкими півкільцями або кубиками, залежно від вашого уподобання.
  2. У великій тарілці поєднайте крабові палички, кукурудзу (попередньо добре злийте воду), нарізані яйця та моркву по-корейськи. Якщо смужки моркви задано довгі, можна порізати її на більш короткі шматочки, для зручності.
  3. Розітріть зубчики часнику через дрібну терку або прилад для розчавлення часнику і змішайте їх з майонезом. Додайте сіль за смаком. Додайте заправку до суміші інгредієнтів і добре перемішайте, щоб кожен шматочок був покритий ароматною заправкою. Залиште настоятися в холодильнику на 1-2 години перед подачею.
  4. Перекладіть салат на сервірувальне блюдо або розкладіть по порційних тарілках. Прикрасьте зверху кількома крабовими паличками та петрушкою для краси.

Цей новий погляд на класичний салат з крабових паличок та кукурудзи точно зачарує ваших друзів та рідних. Спробуйте цей рецепт і відкрийте для себе нові смаки від ваших улюблених продуктів, а класичний крабовий салат тепер заграє новими гастрономічними фарбами.