Ми з чоловіком підсіли на цю смакоту: курячі крильця як в ресторані за 30 хвилин – без фритюру і борошна

Курячі крильця – страва, яка є у багатьох фастфудах, пабах та інших закладах. Як приготувати крильця так, щоб вони смакували як у ресторані – читайте далі.

Курячі крильця – досить бюджетний продукт, але дуже смачний. На відміну від курячої грудинки, крильця соковиті та ніжні. Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний рецепт курячих крилець на сковороді за 30 хвилин. Вам не знадобляться ні фритюр, ні кляр, чи борошно. При цьому крильця мають золотисту скоринку, а всередині ніжні та соковиті. Ви можете їх подавати на обід, чи вечерю до різних гарнірів, або у вигляді закуски до пінного.

Необхідні інгредієнти:

  • курячі крильця – 1 кг;
  • копчена паприка – 1 ст.л;
  • сухий часник – 1 ч.л;
  • червоний перець – 0,5 ч.л;
  • чорний перець – 0,5 ч.л;
  • цукор – 0,5 ч.л;
  • рослинна олія – 2 ст.л;
  • сіль – 1 ч.л.

Спосіб приготування:

Курячі крильця промийте у холодній воді та просушіть паперовим рушником. Розріжте кожне крило по суглобам на 3 частини. Маленька частина кінцівки крила не знадобиться.

Перекладіть крила у глибоку миску, додайте сіль, червоний та чорний перець, паприку, цукор (для балансу смаку), сухий часник і ретельно перемішайте. Залиште м’ясо на пів години промаринуватися.

Рецепт смачних курячих крилець на сковороді без фритюру
Рецепт смачних курячих крилець на сковороді без фритюру

Розігріваємо пательню на середньому вогні і наливаємо туди рослинну олію. Викладаємо на розігріту сковорідку крильця і обсмажуємо на помірному вогні 20-25 хвилин періодично помішуючи.

Рецепт смачних курячих крилець на сковороді без фритюру
Рецепт смачних курячих крилець на сковороді без фритюру

Через 25 хвилин вогонь під сковорідкою вимикаємо і залишаємо її на кілька хвилин. Крильця готові. Вони мають приємну хрумку скоринку, а всередині дуже ніжні і соковиті. Також можна відмітити чудовий баланс спецій: крильця злегка гострі, пряні і ароматні.

Подавайте такі крильця гарячими разом з гарніром з овочів, рису, картоплі або у якості гарячої закуски з улюбленими соусами.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.